Eten en drinken

‘Het terrasje’ deden we vandaag in een allerkoddigst cafeetje, geen idee hoe het heette en of het eigenlijk sowiso wel een naam had. ’t Was een zaak van: Moh tiens, hier in dat keldergat zit lik ook iets waar je iets kan drinken, o wacht ik zie daar een prachtig terrasje achter liggen, moh en daar staat een kinderstoel in de hoek, OWKEEJ dan gaan we hier binnen! En zo belandden wij alledrie achter een smakelijk tussendoortje – in volgorde de Zoon, ik en Meneer.

Voor het avondeten togen we naar Vapiano, een moderne keten waar ik in een reisgids over had gelezen. Ik dacht dat we daarmee superorigineel waren, maar bij het buitengaan zagen we op de lijst met hun vestigingen dat ze ook in Antwerpen zitten, ’t werd ineens al veel minder cool. Maar de pizza’s waren wél heel lekker!
Bij Vapiano krijg je bij binnenkomst een chipkaart. Je kan dan zelf aan de juiste balie (pizza, pasta, soepen, desserts, …) je gerecht gaan bestellen en dit wordt aangerekend op je kaart, zodat je bij het afscheid alles in één keer kunt betalen. Wat het heel handig maakt, is dat je een soort halve gsm meekrijgt naar je tafel, en als je pizza klaar ‘it will vibrate’ – het begon dus niet alleen te trillen maar ook te piepen én er waren rode lichtjes! Wauw! (Wij hebben namelijk een reisgenoot bij die fan is van lichtjes).

3 gedachten over “Eten en drinken

  1. In een frietenkot op de markt van Poperinge heb je ook zo’n tuut-flikker-bibber spel. Leuk om muzikaal pak-bommetje spel mee te spelen. Doorgeven en degene bij wie het flikkert/tuut/bibbert moet de bestelling gaan afhalen!

    By the way: supercool uw blog!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s