Free walking tour

Deze middag namen we deel aan de ‘Free Walking Tour’. Deze wordt elke middag om 12 uur georganiseerd door studenten, zowel in Tallinn, Riga als Vilnius en waarschijnlijk nog wel wat andere steden. Op het einde wordt er natuurlijk wel een fooi verwacht voor de gids, maar voor de rest is de rondleiding gratis. We waren niét de oudsten in de groep (op 1 koppel uit Hongarije na) maar de Zoon was wel de jongste – al de rest waren studenten eigenlijk.
De 2 uur durende wandeling bracht ons langs een heleboel plekjes die we al gezien hadden (het historisch centrum is echt niet erg groot), maar we kregen er wel altijd een verhaal bij dat we nog niet hadden gehoord. Of het nu broodje-Aap-verhalen waren of niet, dat zullen we wel nooit te weten komen.

De Zoon amuseerde zich (zoals al de hele tijd hier) te pletter in zijn buggy – en Meneer en ik hadden er ferm ons werk aan om buggy inclusief Zoon alle trappen op te sleuren. En dat in die hitte, want ja, het is hier toch wel prachtig weer geworden, ondanks wat het weerbericht ons voorspeld had! Nog een geluk dat ik erin blijven geloven was, en dus toch zonnecreme en zonnebril had ingepakt! Positive thinking people!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s