De terugreis

Ziezo, de eerste wasmachine draait, de Zoon zit, na nog wat met zijn eigen speelgoed gespeeld te hebben (amai, hij was nog het liefst met alles tegelijk beginnen spelen, zo had hij het gemist) in zijn eigen beddeke, en wij trekken straks ook naar ons beddeke (zeg wel -ke want dat in ons appartement was lik 2m40 breed ofzo!).

De terugreis is uitstekend verlopen, op een kwartiertje na dan, toen de Zoon op het vliegtuig na een tukje wakker werd. Kan gebeuren, gelukkig wilde hij uiteindelijk toch zijn koekje aannemen en hebben we hem de rest van de tijd niet meer gehoord. Lang leve TikTak op de notebook!
En Oooo wat is dat toch schoon om te zien, uw Zoon die tegen/op uw arm in slaap valt – ook al eindig je plakkend van het zweet en met een lamme arm, dat is toch echt het koddigste zicht ter wereld he.

Het luchthaventje van Tallinn is zelfs beter voorzien voor kleine kindertjes dan die in Zaventem begot! De Zoon heeft er zich ferm geamuseerd tijdens de wachttijd!
We moesten alleen wel in de gaten houden dat hij niet bedolven raakte onder bouwmaterialen voor het kamp van de grotere jongens of als babypop gebruikt door de meisjes. Hij was toch een beetje de uk van de bende šŸ™‚

Een gedachte over “De terugreis

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s