Bobbejaanland

Met hetzelfde gezelschap als vorig weekend, trokken we dit weekend wel naar Bobbejaanland zeker!
Persoonlijk is Bobbejaanland mijn favoriete attractiepark (in België). Er zijn naar mijn idee het meest attracties en het park geeft altijd een heel propere en verzorgde indruk. Ik ben er al geweest op topdagen en in minder weer, en de wachttijden zijn altijd erg beperkt, wat het bezoek toch veel aangenamer maakt.

Opnieuw waren de rollercoasters deze keer niet voor mij weggelegd, maar ah, dat is ook niet nodig om te genieten van zo’n dagje uit hoor.
De nieuwste attractie in dit park is volgens mij ‘Dizz’, een spectaculaire rollercoaster waar ik vorig jaar wel (2 of 3 keer zelfs) ben opgeweest. Leuk!
Uit pure nostalgie ging de rest van ons gezelschap ook weer in de ‘Revolution’, een binnen-rollercoaster waar mijn zus en ik vroeger tot 10 op rij in gingen en dit nu dus ook nog enkele keren doen telkens we in Bobbejaanland zijn. Deze achtbaan is eerlijk gezegd echt niet spectaculair. Ik denk dat het een goede ‘eerste baan’ is voor kleinere kindjes, want ze gaat niet te snel – en al zeker niet overkop ofzo- en ‘bolt’ vooral erg soepel.

De Zoon hebben we voor de eerste keer, met een bang hartje (wij dan, hij wist niet wat er zou gebeuren natuurlijk) van de grote glijbaan met jutezakken laten glijden. Op schoot bij mijn Meneer, of opa, of tante enz natuurlijk he, niet alleen!
Hij vond het in één woord SUPER!
Vanaf de tweede keer begon hij al te schaterlachen als hij nog maar halfweg de trap was, om dit heel de weg naar boven én naar beneden vol te houden. En hadden de andere bezoekers hem laten doen, hij crosste ze allemaal voorbij om zonder jutezak de trap op te klimmen voor ‘nog keer!’ Uiteindelijk is hij er toch een goede 10 keer op geweest, wat vooral lastig was voor de rest van onze groep want er moest hem telkens iemand naar boven dragen natuurlijk 😀

20130827-150545.jpg
Vorig jaar en dit jaar – de Zoon is toch het meest veranderd he.

We sloten de dag af met een burger en frietjes in de Mc Donalds in Herentals, want op een lege maag zou het een veel te lange reis terug naar huis worden.

Een gedachte over “Bobbejaanland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s