De dingen die ik leuker vind dan anderen

In navolging van half blogland: een lijstje met de dingen die ik leuker vind dan de meeste andere mensen!

thuisblijven op zaterdagavond. Dit kon ik me vroeger nauwelijks voorstellen, ik dacht dat je niet saaier kon worden dan dat – misschien is dat ook wel zo, maar hey, daar lig ik niet wakker van hoor. Hoe zalig is het niet om op zaterdagavond tegen te zevenen (zei ik zevenen? Ik bedoel natuurlijk negenen. Écht hoor…) uw pyjama al aan te hebben en u in de zetel te installeren om een paar afleveringen van je favoriete serie van het moment te bekijken – een serie waarmee je sowieso al 5 jaar achterloopt op de rest van de wereld maar ach, we doen nu toch al geen moeite meer om hip te zijn he. En dan ondertussen op instagram foto’s bekijken van mensen die helemaal opgesmukt vertrekken voor een avondje uit en al moe worden van het gedacht alleen al dat je nu nog iets deftigs zou moeten aantrekken en nog naar buiten zou moeten. Ik kruip ineens nog wat dieper onder mijn fleece-dekentje!

20131111-135348.jpg

– om in het thema te blijven: flanellen pyjama’s! De overtreffende trap van een gewone gezellige pyjama. Trouwens, niet alleen voor mezelf vind ik dat schoon: Ik weet dat er wordt gezegd dat een vent in een schoon kostuum er altijd goed uit ziet, awel, ik vind dat van een vent in een schone nieuwe pyjama. Flanellen exemplaren krijg ik jammer genoeg niet verkocht aan mijne Meneer, veel te warm, maar een schoon winters exemplaar kan ik hier wel nog eens binnensmokkelen en dat wordt dan wel gedragen, hoera.

rijstkoeken. Je bent ofwel voor, ofwel tegen. Ik ben voor. Als IK ze eet, tenminste. Durf er gene in een straal van 4 meter rondom mij eten want dan stínken die echt verschrikkelijk!

20131111-140702.jpg
(Echt, ge ruikt die toch gewoon door uw computerscherm, niet?)

Britse humor. Genre ‘Miranda’ of ‘The Worst Week Of My Life’. Die zijn er zodanig over dat ze niet meer grappig zijn, maar dan dáár nog eens zodanig over dat het tóch weer grappig is. Echte LOL voor mij.

ondertitels via teletekst 888. Dan kan ik tenminste blijven tateren terwijl ik tv kijk en toch niets missen.

naar de IKEA gaan voor mijn plezier. Nog zoiets waar je óf voor, óf tegen bent. Jammergenoeg behoort mijne Meneer tot het andere kamp.

schoolgerief. In die mate dat ik er nu al naar uitkijk dat mijn zoontjes in de lagere school zitten. Stylo’s! Koddige gommen! Van die kleine A5-schriftjes waar ik er hele pakken van heb liggen zonder doel! Ringmappen met bloemetjesdessin!
Zooo jammer dat ik dat allemaal niet nodig heb. En dat de Hema pas in onze buurt is gevestigd toen ik al bijna van school af was. Ze gingen aan mij nochtans een hele goeie klant hebben!

3 gedachten over “De dingen die ik leuker vind dan anderen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s