Creatief met klantenkaarten

Amaiamai, wat ben ik dit weekend weer creatief beziggeweest zeg! \stoefstoef
Zoals jullie waarschijnlijk wel weten zijn creatieve projecten die veel inzet vragen niet aan mij besteed. Heb ik u al verteld van die sjaal die ik vorige dinsdag eindelijk heb afgebreid? En hoe ik toen onderin de zak met wol het kasticket vond, dat mij leerde dat ik er in januari 2012 aan begonnen ben? (Gelukkig was’t geen modekleur!)
Geef mij dus maar iets met heel weinig werk en een gegarandeerd positief resultaat.

Naar aanleiding van deze post van carolinedelaere, bij wie ik vorig jaar naailessen volgde en wiens blog ik onlangs terugvond, maakte ik zondag een handig opbergmechanisme voor die hele hoop klantenkaarten die in mijn handtas woont.
Het enige dat je ervoor nodig hebt, is een perforator en een sleutelring. Eitje!

20140112-191912.jpg

Zoals je ziet bewaarde ik dat arsenaal aan klantenkaarten tot voor kort in een allerkoddigst portemonneetje van ‘Mais il est où le soleil’ maar onlangs is het tiretteke ervan jammergenoeg afgebroken. Ik kon dus wel een nieuw systeem gebruiken.
Bijkomend voordeel van mijn creatieve namiddag is dat ik opnieuw enkele klantenkaarten heb weggegooid. Ik verzamel die immers, ook van winkels waarvan ik op het moment zelf al weet dat ik er nooit meer zal komen. Maar ja, als de kassamevrouw vraagt ‘hebt u een klantenkaart?’ en bij je nee-geschud ‘zal ik er eentje meegeven?’ dan kan je toch niet anders dan ja-knikken? Anders komt dat toch over van ‘nee, niet nodig, ge ziet mij hier toch nooit meer terug’? Dat durf ik niet hoor!
Tenzij de mevrouw dan zegt ‘ze kost maar 2 euro en je krijgt…’ dan durf ik wél zeggen ‘laat maar’ hoor, zo erg is het nog niet met mijn (gebrek aan) assertiviteit gesteld, gelukkig!

Enfin, de gesneuvelden waren:
– de klantenkaart van de bakker in de buurgemeente, waar ik twee jaar geleden regelmatig passeerde toen Grote Broer nog bij een andere onthaalmoeder zat. Je krijgt er een brood gratis als je 20 stempels hebt maar aangezien ik er in geen twee jaar ben binnengeweest zie ik dat dus niet meer gebeuren.
– de klantenkaart van Brantano, want hoewel alle schoenen van de Zonen daarvandaan komen raakt die toch nooit vol. Ah ja, want ik koop er alleen in de solden vaneigens! En bovendien krijg je geen stickertjes als je online bestelt, enkel in de baksteken winkel. En dat is niét eerlijk \Calimero

En nee, die 85 punten van het lunapark heb ik niet weggegooid. Ooit wil ik nog eens met die centen spelen en je zal nooit anders zien dan dat ik dan nét 85 punten te weinig zou hebben voor de prijs van mijn dromen! Die punten sleep ik dus nog wel eventjes mee…

Ook zin om aan de slag te gaan? Zeker doen! Kom het resultaat maar showen!
En geen paniek als uw perforator het even niet meer lijkt aan te kunnen, die herpakt zich wel als je er eens een goeie mep op geeft. Dàt is dan weer wel een van mijn specialiteiten (Mijn motto: ‘Als’t ni lukt moet je gewoon wat harder kloppen’) 😉

2 gedachten over “Creatief met klantenkaarten

  1. Pingback: Toon me je handtas en ik vertel je wie je bent | Broertjesmama

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s