Schommelschommelschommel

Deze post werd geschreven in het kader van #projectblogboek en is dus geïnspireerd op de tips uit Het Blogboek.

Wat is jouw beste aankoop van het jaar geweest?

Mijn beste aankoop van 2014 werd eigenlijk stiekem aangekocht in 2013. Hoe fantastisch moet die aankoop wel niet zijn dan, om voor twee jaar op rij te tellen! Wat zeg ik, voor drie, want ik ben tamelijk zeker dat ik hem zelfs in 2015 niet zal kunnen overtreffen.

IMG_2080Eerst was Grote Broer er niet 100% gerust op, dus liet hij Vis eerst uitproberen.

In juni 2013, net voor de tweede verjaardag van Grote Broer, zag ik op de instagram-account van Webkim een foto van haar jongens op een schommel. Mijn brein maakte kortsluiting: die moest ik ook hebben! Ik vroeg haar meer informatie en zo kwam het dat wij op Hemelvaartsvrijdag in de auto zaten naar Grobbendonk of all places. Fun fact: Grobbendonk ligt zowat 150 kilometer van ons thuishonk vandaan. Maar ik was zwanger van Kleine Broer en mijn Meneer was al goed op de hoogte van het feit dat je met je zwangere vrouw Geen Discussie Voert.
Die schommel moest en zou er komen, want dat was een superding, we konden geen maand meer zonder, ze verkochten die nergens anders waar je hem eerst eens in het echt kon zien, en bovendien moest hij tegen de verjaardag van Grote Broer nog geïnstalleerd worden enzoverder dus de tijd drong!

multischommelOok ideaal als zwangerschapsyoga.

Sindsdien zijn wij de trotse eigenaars van deze multischommel. Hij heeft een toegestane lading van 150 à 200 kg dus kan hij gebruikt worden door meerdere kinderen, of door een volwassene en één of twee kinderen.
Aan 2 jaar oud was Grote Broer nog wat te klein om op een gewoon schommelplankje alleen zijn plan te kunnen trekken. Maar deze multischommel was een instant hit! Hij ligt er boekjes op te lezen, zit er druifjes op te eten, ligt al schommelend te puzzelen en volgens mij heb ik hem zelfs al betrapt op een klein tukje op de schommel!

multischommelEen appeltje eten. Fruitpap op de schommel, daar heb ik me nog niet aan gewaagd.

Wat ben ik blij met deze aankoop!
(En niet alleen omdat ik vind dat deze mij het recht geeft om mijn Meneer nog vaker te overtuigen van zaken waarvan ik absolùùt vind dat we deze onmiddellijk nodig hebben. Hey, met die schommel had ik ook groot gelijk, toch? 😉 )

multischommelZiet ze goan!

multischommelEven chillen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s