Time flies…

Wat er mij nu overkomen is zeg, dat geloof je niet!
Ik kreeg een babytje, ik knipperde met mijn ogen en dat ventje was ineens 1 jaar oud! Ik zou nochtans zwéren dat hij pas gisteren geboren is! (En zijn grote broer dan zeker eergisteren… )

Elke maand stond op de 24ste in mijn agenda in grote letters ‘MAANDFOTO!!’. Daardoor ben ik het maar één keer vergeten (de vloek van het tweede kindje te zijn zeker? *schaamschaam*) en heb ik dus één foto pas op de 25ste genomen. Maar kom, jullie kunnen toch niet zien welke het is dus vergeet maar dat ik iets gezegd heb!

Elke maand met een ander tenuetje. Ik heb geen tijd om voltijds te werken hoor, wanneer zou ik dan heel mijn foto-archief uitspitten om te kijken welke kleertjes hij op de vorige maandfoto’s aanhad om dan te kunnen beslissen wat ik hem die dag zal aandoen! 😉
collage1 collage2

 

(je kan ook klikken om de foto’s in groter formaat te zien, cool hé!)

Vanaf zijn 2 maand kijkt hij altijd schoon in de lens en vanaf zijn 5 maand lacht hij zelfs breeduit op bijna alle maandfoto’s. Je wil niet weten hoeveel keer hiervoor ‘Daaaaan, Daaantje, kijk eens? Kiekeboe!’ nodig geweest is. En nepscheten dat er gelaten werden, niet te tellen!’ Die jongens van mij hebben geen erg hoogstaand gevoel voor humor. Niets méér hilarisch dan een luide natte nepscheet (of ’t zou een echte moeten zijn).

Toen ik op zijn 9 maand de foto onmiddellijk na het nemen op Instagram plaatste, zag hij zijn kans schoon om het groene blaadje van zijn wipstoel te sleuren en voor 1/4 op te eten.

IMG_1660Op zijn 12 maanden moest hij ‘gepaaid’ worden met eten om nog lang genoeg in die stoel te blijven zitten om een foto te kunnen nemen.
collage1m12mWacht, ik heb er nog ééntje:

collage1w-1mDaar valt uw mond van open hé?!

3 gedachten over “Time flies…

  1. Pingback: Baby cards – before it was cool | Broertjesmama

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s