Waarheen o waarheen?

Meneer en ik ontvingen de vakantie- en feestdagenplanning van ons werk. We kregen ook  de verlofkalender van de onthaalmoeder al door. En de vakantiedagen van de school van Grote Broer kennen we natuurlijk ook al.

 Aangezien ik de voorpret een heel groot deel van de fun vind, kunnen we dus beginnen dromen/plannen… Waarheen willen we op reis?
En wanneer?

tallinnMijn persoonlijke aanrader:
Tallinn (Estland)

De jaren dat Grote Broer nog niet leerplichtig is, kunnen we er in theorie van profiteren om buiten het hoogseizoen te reizen. MAAR voor je ons beschuldigt van luxeverzuim – je had de telefoon al in de hand om de gazette te bellen om ons te komen interviewen he! Ik heb het wel gezien! – kan ik al vertellen dat dat er niet in zit. Onze onthaalmoeder heeft namelijk schoolgaande kinderen en neemt dus haar vakantie tijdens de schoolvakanties. En wij, meelopers, doen dat dan ook hé 😉 Anders zijn onze congédagen veel te rap op voor de dagen dat we opvang nodig hebben, ahja!
We reizen dus ofwel in de paasvakantie (begin april), ofwel tijdens het bouwverlof (in juli).

stonehengeStonehenge (Engeland)

We hebben dit jaar niet te weinig, maar véél te véél inspiratie. Eerlijk, we zien door het bos de bomen niet meer.
Dus vandaar mijn vraagje naar de ultieme reistip voor ons.

budapestHier in Budapest (Hongarije) was Kleine Broer heel stiekem al mee.

Onze criteria:

  • binnen Europa
  • ‘kindvriendelijk’ hoeft niet, we zoeken dan wel logies waar onze jongens zich kunnen amuseren en volgens mij kan je élke locatie kindvriendelijk maken. Ahja, er wonen toch overal kindjes, dus ik denk dat je al hele toeren moet doen om buiten een straal van 1km van een speeltuin af te zitten.
  • liefst een stad waar veel te beleven valt maar waar je toch ook rustigaan kan doen (op het strand, in een groot park, een dierentuin bezoeken, …)

Dus, kom maar op, wie heeft de ultieme vakantietip voor ons? Waar moeten we zeker eens naartoe? Heck, waar moet iederéén eens in zijn leven naartoe?barcelona

Naar Barcelona was Kleine Broer niet zo stiekem mee 😉

9 gedachten over “Waarheen o waarheen?

    • Baja één voorwaarde niet voldaan, daar komt het niet op zeker.
      ’t probleem is, ík,wil liever niet met die kotertjes van ons tot in Australië op dezelfde vlieger zitten (laat staan dat andere mensen dat zouden willen 😉 )

  1. Een late reactie maar ik heb net je blog ontdekt… Denemarken! En dan zeker ook legoland: ideaal voor een peuter /kleuter leeftijd. Maar ook buiten legoland is Denemarken een top bestemming met kinderen. Jij hebt zoontjes zag ik en er is daar ook heel veel rond Vikings te doen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s