Dit was top in november

Favoriete serie: Vorige maand zou ik nog geantwoord hebben Orange Is The New Black, maar dat keek ik al uit dus in november werd Call The Midwife mijn nieuwe favoriet. Ja kijk, Netflix is in die pakweg twee maanden al serieus ingeburgerd hier ten huize.

netflix-
Ik noem het ‘netflix-strijken’. Aanrader!
Je zou bijna wensen dat ge nóg een mand had
want dan kan je nóg een afleveringetje. En nóg een…
Favoriet tv-programma film: Tv-kijken, dat gebeurt hier bijna niet. Of ’t moet een aflevering van Miranda zijn, súch fun!!
Ik heb deze maand wel een leuke film gezien: The Grand Budapest Hotel. Volgens Meneer ‘weer typisch zo’n film die ik gekozen heb’, wat zou hij daar nu mee bedoelen? (a)
Ik geef het toe, ’t was weer een klein beetje een specialleke. Ik weet ook niet hoe ik altijd bij zo’n ‘rare’ films terechtkom. Maar toch, hij was onze 100 minuten ’s avonds in de zetel waard en da’s al heel wat met een zoontje dat meestal om 5u30 zijn dag begint.

Favoriet gerecht: Pasta met champignons/bospaddestoelen, hespjes en room. Stond hier wekelijks op het menu! Geen foto’s, want eerlijkgezegd, dat ziet er meestal uit alsof het al eens gegeten geweest is. Maar dat doet niets af aan de mjammie smaak he!

Op een keer was ik zelfs de hespjes vergeten, en Meneer vond zelfs bij navraag dat er niets miste. Amai, dat moet zowat de eerste vegetarische maaltijd in zijn leven geweest zijn 😉
Favoriete aankoop: Ja kijk, daar kan ik kort over zijn natuurlijk.
hoesjecollageOf wacht, ik was misschien wel bíjna even blij met dat schattige hoesje ervoor.
Favoriete app: Mijn nieuwe kalender-app Cal en bijhorende todo-lijst Any.DO. Want bij een nieuwe telefoon hoort een nieuwe organizer-app natuurlijk. In een nieuwe handtas steek je toch ook geen versleten blauwe bic? Or is that just me…
Favoriet uitstapje met de kindjes: Zonder twijfel ons weekendje naar Oosterhout! We waren nog ter plaatse en we zeiden al tegen elkaar dat we daar zeker nog terug gaan. Misschien zelfs volgend jaar in oktober/november al? We hadden ook wel ongelooflijke chance met het weer, dat zal ook wel geholpen hebben.
daanvosspeeltuin.JPG
Favoriet moedermoment: Met Grote Broer naar de Bewegingsschool. Wat kan ik blaken van trots als hij op een laddertje klimt of onder een dikke mat kruipt of over een omgekeerde Zweedse bank loopt. Ik voel me dan alsof ik de nieuwe Olympisch kampioen Zweedse-bank-lopen-aan-één-handje op de wereld heb gezet. ’t Is er soms een beetje over, eigenlijk.
collageturnenOok: Met de jongens naar Sinterklaas! Zoiets is natuurlijk nooit een onverdeeld succes…
collagesint
Op mijn to-do-lijst voor volgende maand staat: Sinterklaas! Het is het eerste jaar dat Grote Broer er een idee van heeft wat er te gebeuren staat, laat de magie maar komen, wij smijten ons volledig.
sint1Ge wilt trouwens niet weten hoeveel foto’s ik moet nemen
om die twee kadees tegelijk relatief scherp op film te krijgen.
collagemutsVerder ook de feestdagen, natuurlijk. Met twee weken kerstvakantie voor mezelven dan nog! Maar de top happening van december (of januari?) wordt natuurlijk de geboorte van ons nieuwe neefje en metekindje (l).
Naar het topidee van LeukeWereldLobke en Lilith om op het einde van de maand even stil te staan bij wat er leuk was 🙂

2 gedachten over “Dit was top in november

  1. Pingback: Things to see | Broertjesmama

  2. Pingback: Bezoekje aan Sint en Piet | Broertjesmama

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s