Doe ne keer iets zots

Soms ben ik een beetje impulsief. Dan onderneem ik een actie en als je naar mijn verklaring vraagt, kan ik alleen maar zeggen ‘Ja zeg, ik mag toch wel nekeer iets zots doen zeker’. Ik vind dat tegelijk één van mijn beste en één van mijn slechtste eigenschappen 😉

Zo ging het ook met Secret Santa. Ik las erover bij Sabrina en toen ging ik me ook snel aanmelden bij Tess. Ik maakte er toen hier nog geen melding van want ik kreeg nog geen bevestiging, maar enkele dagen geleden kwam het mailtje: I’m in!

Voor zij die het niet kennen: Bij een Secret Santa  (Hey, Wikipedia kent het dus het bestààt!) is het de bedoeling dat je voor een/enkele personen een kerstkadootje (in dit geval een leuk kaartje) koopt of knutselt en dat al dan niet anoniem bezorgt. Omgekeerd krijg je ook een/meerdere kadootjes/kaartjes terug. Een beetje zoals een kettingbrief maar dan zonder die ‘ge kunt zien dat ge meedoet of al het onheil van de hele wereld zal over u komen en uw lief zal het uitmaken’-gruwel.

Ik kreeg drie personen – ze hebben ook alledrie een blog – toegewezen die ergens tussen kerst en nieuw een leuk kaartje van mij zullen ontvangen.

Zij die mij kennen, weten dat ik zero geduld heb en dus al bijna klaar ben. Na enkele dagen bezinnen en vooral de grote Pinterest-hemel afzoeken maakte ik vandaag al een vlotte start.

Uiteraard kan ik nog niet laten zien wat ik geknutseld heb, maar een sneak preview kan ik u wel geven.collagesanta Ik kan u ook al zeggen dat ik al een poes haar oor heb afgesneden (geen échte poes vaneigens!) en de verkeerde kant van een kerstboom heb ingelijmd. Maar no worries, er zijn nog geen gekwetsten en het is allemaal in orde gekomen.

5 gedachten over “Doe ne keer iets zots

  1. Hier de gelukkige van de gekwetste kat,……;dank u voor het fijne kaartje en het leuke aandenken,….en toen ik het blog zag viel mijn euro, wij volgen elkaar op instagram :-). Jij was de eerste die ik ontving,…..THANKS!!

    • Hihi, ja ik was al beginnen knutselen en zag jou ineens een foto liken dus ben ik je toen beginnen volgen 🙂 Graag gedaan!

  2. Pingback: Die keer dat ik zélf secret santa mocht spelen | Broertjesmama

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s