Ik opende de brievenbus en…

De brievenbus opendoen, ik vind dat altijd een beetje spannend.

Ik denk dat het allemaal voortkomt uit mijn kinderjaren. Als we na twee weken Nederland of Frankrijk onze eigen hometown terug binnenreden, riep mijn zus of ikzelf ‘IK DOE DE BRIEVENBUS OPEN!’ Want echt, zo’n brievenbus waar twee weken niemand is aangeweest, dat is toch gewoon één groot verrassingspakket. Meestal zaten er enkele ansichtkaarten in van familieleden of vriendinnekes die tegelijkertijd op reis waren geweest – dat heb je als je in het bouwverlof het land uittrekt natuurlijk. Dat we het hoopje facturen gewoon aan onze ouders konden doorgeven, zal ook wel deel uitgemaakt hebben van de leuke ervaring waarschijnlijk.

Tegenwoordig bestaat de meeste post die hier toekomt jammergenoeg uit facturen voor mijzelven en Meneer. Maar gelukkig is er ondertussen iets uitgevonden dat de hele post-ervaring toch weer aangenaam kan maken. Webshoppen! Geregeld laat ik dus een pakketje thuisbezorgen. Als ik véél geluk heb, ben ik tegen de tijd dat het toekomt zelfs een heel klein beetje vergeten dat ik iets besteld had – sssst dat heb ik niet gezegd en jij niet gehoord! – en kan ik dus ook van een verrassingspakketje spreken, de wonderen van de moderne tijd!

Maar goed, ik wijk af van de kwestie, niets van dit alles gebeurde maandagmiddag (ah nee, die handtas via Zalando had de pakketjescamion gebracht want die kon niet in de brievenbus *grijns*).
Toen ik de brievenbus opende werd ik verrast door maar liefst twéé secret-santa-kaartjes!
Eentje van Coucoucastor en eentje van Crispkat.

collagesantaWat een leuke kaartjes, helemaal authentiek zelfgemaakt en alles.
De linkse is gestempeld met een zelfgemaakte stempel en versierd met washi-tape. De rechtse is volledig zelf getekend.
En dat hangertje rechtsonder, dat zijn Grote en Kleine Broer, hoe koddig is dàt zeg!

Deze dames hebben mij goesting doen krijgen om volgend jaar mijn kerstkaartjes ook zelf ineen te knutselen – misschien samen met Grote Boer. De eerlijkheid gebiedt me wel te zeggen dat ik helemaal niet veel kaartjes stuur dus ik zou er nog niet àl te veel werk aan hebben.

Maar ja, we weten allemaal hoe dat gaat met voornemens die je maakt in deze tijd van het jaar – ja toch, vertel me dat ik niet alleen ben? Dus schiet me niet neer als ik volgend jaar toch gewoon weer een pakje kaartjes van de Boekenvoordeel opentrek 😉

Volgende keer toon ik wat deze niet-creatieve-mens-die-toch-graag-nekeer-wil-meedoen-met-al-die-creabea’s uit haar mouw geschud heeft. Spannend! 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s