Enthousiast

Soms ben ik ergens super-enthousiast over. Op zo’n momenten ben ik blij dat ik een blog heb. Kan ik tenminste eens iemand anders dan mijn mama en zus overrompelen met mijn ‘Ei weet je wuk daj ècht e kji moe probeern?!’ Nuja, ze lezen het hier ook natuurlijk 😉 *zwaait*

De dingen die deze week bij mij een oprechte mogowzeg ontlokten:

De webshop van Next voor kinderkledij. Echt, dààr móet je eens gaan kijken zeg!
Of misschien net niet, want momenteel lopen mijn kindertjes er – al zeg ik het zelf – kei-origineel bij en als jullie daar allemaal ook gaan shoppen zou dat snel voorbij zijn natuurlijk.
Oké, vergeet maar dat ik iets gezegd heb!

nextMaar bewonder toch maar even dit coole zomerjasje voor Kleine Broer.

IMG_2837Deze kersttruien had ik trouwens ook daar gehaald. Just sayin’!

De ‘verse kookpakketten’ van – hoe kan het ook anders – de Albert Heijn. Wij zijn zo close dat ik ‘Appie’ mag zeggen. Daarin zitten alle groenten, sausjes, kruiden en andere speciallekes om een lekker gerecht te maken. Alleen het vlees (en soms de rijst ofzo) moet je er nog los bijkopen. En voila, zonder te moeten peinzen hebt ge alweer iets lekkers op tafel gezet. Geen dank!

Wij testten al de Curry Madras en de Zoet-Kruidige Couscous. Hashtag nomnomnom!

pakketIk doe dat trouwens niet eerst allemaal in een kom omdat ik graag veel afwas heb! Maar op donderdag en vrijdag probeer ik terwijl Kleine Broer slaapt en Grote Broer op school is al een groot deel van het avondeten voor te bereiden.
Dat zorgt er wél voor dat ik, bij het uiteindelijke ineenflansen van het avondeten, alle reeds gesneden groenten in ware Piet-Huysentruyt-stijl bijeen kan kappen. Instant chef-gevoel verzekerd! 😉

3 gedachten over “Enthousiast

  1. Oh ja, Next! Ik heb daar alleen niks meer durven bestellen sinds er eens een groot pakket vermist geraakt is. Wel netjes alles terugbetaald gekregen, maar toch een gedoe. De AH kookpakketten ga ik bij mijn volgende bezoekje ook eens uitchecken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s