Zondagnamiddag-bezigheid

Zondag was het weer zover: de tweedehandsbeurs (van de Gezinsbond) in onze gemeente. Hoewel ‘die van mij’ groter en groter worden – ik zou zwéren dat ik ze soms ZIE groeien – en ik dus met vijfennegentig procent van het gerief dat ze daar aanbieden, niets meer kan doen, kan ik het toch nooit laten om een kijkje te gaan nemen. Ik vertrek dan met woorden ‘We hebben niet echt iets nodig hé, ik ga gewoon eens zien’.
En dan kom ik thuis en heb ik meer mee dan ik kan dragen…

Eens ik binnen de driehonderd meter van het cultureel centrum kwam, kon ik al zien dat het vollenbak zou worden. Totale verkeerschaos!
Gelukkig vond ik nog ergens een parkeerplaatsje en Grote Broer – dat ventje gaat even graag shoppen als zijn mama HOERA – en ik stapten gezwind naar de ingang.
Waarna ik Grote Broer vijfentwintig minuten heb mogen dragen want het was daarbinnen zodànig druk dat hij ongemakkelijk werd van het alleen-maar-benen-zien. Ik kan u vertellen dat hij met zijn zeventien kilo al serieus doorweegt!
Bij thuiskomst zwaaide ik dolenthousiast de deur open en riep mijn Meneer dat hij mocht komen helpen om alles naar binnen te dragen. Dat was vooral om hem op stang te jagen want eigenlijk viel het wel mee hoor 😉

Naast een potje voor de pop en een stempelset van Cars scoorde ik een megamachtigsupersjiekcoole autobaan voor de ronde prijs van 4 – vier! – euro.

autobaanIemand interesse in achtendertig bakken speelgoed?
Zijn overbodig geworden, ze spelen toch alleen nog maar met deze autobaan 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s