Over badspeelgoed, mijn first-world-problem

Zoals ik eerder vertelde: mijn jongens zitten graag in bad. En ik ben daar erg enthousiast over, ahja: alle minuten die zij spetterend in bad doorbrengen kan ik er gezellig op mijn gemak bij zitten en eventueel zelfs een boekske lezen. Verplicht nietsdoen (en een oogje in het zeil houden en af en toe een brandje blussen) , eigenlijk. Zàlig!

Aangezien ik dat graag-in-bad-zitten dus ten alle prijze wil stimuleren *grijns* bezitten we hier ten huize een redelijk arsenaal aan badspeelgoed.

De enige eeuwidurende miserie daarmee: hoe berg je dat eigenlijk op?!

Een tijdje verzamelden we alles in een teiltje, maar ja, daar blijft dan altijd wat water in staan en dat wordt toch maar een vuile boel hoor. Van die mousse badletters kunnen daar blijkbaar niét tegen, brrr!

Misschien wordt er verondersteld dat je elk speeltje handmatig afdroogt na gebruik ofzo? Euh sorry, maar thanks but no thanks! Luie huisvrouw zijnde zoek ik liever een manier waarop de jongens zélf hun zooi een beetje kunnen opruimen natuurlijk…
Als ik na gebruik in zeven haasten elvendertig vissen moet afdrogen terwijl er twee jongens dringend beneden willen gaan eten-eten-eten-ETEN is mijn zen-momentje aan de rand van de badkuip voor niets geweest!

Deze zomer kocht ik bij De Zweed een hangsysteempje voor douchegel en shampoo, maar sinds dat twee weken geleden van de muur donderde dacht ik dat ik dé oplossing had gevonden: daar kon het badspeelgoed schoon in uitlekken en alles!
Vreemd genoeg, dat spul dat eerst gedurende een halfjaar twee liter aan douchegels en shampoos kon dragen dondert nu ineens dagelijks in bad onder het gewicht van enkele plastieken eenden!
Afgeschreven dus.

ikeaDat wilt ge toch niet op uw hoofd krijgen als ge in bad zit é.

Vandaag moest ik dus naar de Action (‘moest’ hahaHAHAHA want ik vind dat zó erg natuurlijk 😉 ) en shopte een mandje voor het badspeelgoed.
Maar ja, het mandje is een klein beetje te groot voor de badrand dus als iemand erop zal leunen (ik kijk naar niemand *uchucheKLEINEBROERuche* kletst heel dat boeltje ook in bad natuurlijk. *zucht*
In de onderkant zijn trouwens geen gaatjes dus dan ligt dat speelgoed toch weer in een laagje oud badwater.

IMG_3113Moeders aller landen, verenigt u – En vertel mij hoe ik dit oplos… 😉

7 gedachten over “Over badspeelgoed, mijn first-world-problem

    • Mogow dat is eigenlijk wel een goed gedacht! Haha stom zeg.
      Ahja, behalve dat ze de ene keer soms met iets anders spelen dan de andere keer en de rest laten zitten. Maar ja, dat is niet zo’n probleem hè

  1. Wij hebben nog het zakje met gaatjes waar het badspeelgoed in zat, en hangen dat aan de kapstok, dat drupt dan alleen nog een beetje uit…

  2. Wij een geel badnetje gekocht in het Kruidvat! Was ook op zoek naar iets handigs, en moet zeggen, het doet heel goed zijn werk! Twee zuignapjes in de vorm van een eend en een geel netje. Er kan heel wat in en het speelgoed kan goed uitlekken. Een aanrader!

  3. Ik heb zo’n mandje van oxo gekocht voor de badkamer. Is echt een uitkomst. Het speelgoed wordt droog en is opgeruimd. groot mandje. Dus er past veel in. Ik weiger overigens een tweede mandje op te hangen! Je hangt hem op met een soort heel sterk dubbelzijdig tape. Werkt perfect! Ik kocht hem in de OXO TOT SHOP (link plaatsen werkt niet, sorry). Succes allemaal!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s