Coo

Tijdens ons uitstapje naar de sneeuw bleek onze logeerplek slechts op een tiental minuutjes rijden van Coo te liggen. Dus brachten we daar even een bezoekje aan de

IMG_2239watervallen van Coo

Ik weet niet of het door het vele smeltwater kwam (’t was op dat moment serieus aan het dooien) of dat die watervallen altijd zo wild staan, maar ’t was in elk geval ferm indrukwekkend!

In het midden van de brug kan je met een trapje naar beneden om tussen de twee watervallen te staan. Ik stak het op Grote Broer die niet zou durven, maar eerlijkgezegd zou ik zelf ook geen groot liefhebber zijn geweest 😉

Grote Broer was wel véél meer onder de indruk van het toegangsbord van

IMG_2241PlopsaCoo

Zó raar zeg, de watervallen kan je het best bekijken vanop het domein van PlopsaCoo. Ik vond het wel jammer dat Studio 100 zo hyperaanwezig is in zo’n mooi natuurstukje. Nuja, misschien was het daarvoor maar een verlaten lelijke boel, zo rond die watervallen? Dat weet ik natuurlijk niet, ’t was de eerste keer dat ik er was.

De attracties van het pretpark waren niet in werking wegens de wintersluiting, maar we konden wel een kijkje nemen in het voorste deel van het park. PlopsaCoo is namelijk geen afgesloten pretpark waar iedereen de volle pot betaalt en dan op alle attracties mag: voor € 2,50 kan je een toegangskaartje kopen en dan apart betalen per attractie die je eventueel wil doen. Ik had dat waarschijnlijk al wel eens ergens gelezen maar was dat alweer vergeten 😉 Lijkt me wel een handig systeem!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s