Pure nostalgie

Hoe het verderging na mijn ontmoeting met die oorspecialist die wel een pakketje tact kon gebruiken, vertel ik jullie binnenkort. Vandaag maakte ik immers een bijzonder uitstapje 🙂

Maandag reed ik op een doodgewone werkdag ineens achter een heuse circuswagon! Wat gegoogle later wist ik dat het Wiener Circus woensdag en donderdag in S. zou neerstrijken, de gemeente van oma en opa. Wauw, een circus! Onmiddellijk dwaalden mijn gedachten af naar de keren dat ik daar als klein kindje heen ging en super geconcentreerd zat te staren naar al die indrukwekkende acrobaten. Zotte dinges!
Dat kon ik niet zomaar laten passeren natuurlijk!

Dus laadde ik vannamiddag Grote Broer en mijn zus in de auto (want wat volwassen compagnie maakt zoiets toch altijd gezelliger) en gingen we dat eens gaan bekijken.

IMG_3319In de circustent. We zaten helemaal achterin maar zoals je ziet dus nog steeds vlakbij de artiesten.

dWe zagen allerlei spectaculaire dingen zoals een hond die een buggy vooruitduwde, pony’s die rondjes liepen en over een stokje sprongen en acrobaten op het touw en aan een hoge paal.
Oké, ik moet eerlijk bekennen dat het allemaal duizend keer simpeler leek dan toen ik de lagere-schoolleeftijd had – mààr zelf zou ik het niet kunnen, dat nu ook weer niet! – en dat ik dus eigenlijk niet echt onder de indruk was.

--Grote Broer daarentegen, die keek ademloos toe!

 En daar deden we het voor hé 🙂

Een gedachte over “Pure nostalgie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s