Jeeeej! Een give-away!

Ik zou u kunnen vertellen over hoe ik een tijdje geleden zot was van flockfolie en dus ‘het vuur in mijn gat’ kreeg om daar vanalles mee te maken. Hoe ik toen in zeven haasten naar de winkel reed om er effen t-shirts te scoren om daar dan prentjes op te kunnen flocken. En hoe ik nu, met het eerste lente-gevoel, deze t-shirts klaar wou leggen in de kast van Grote Broer. Hoe toen bleek dat ik ***** meisjes-tshirts gekocht en geflockt heb – en jร , ge ziet dat dus en nee, ik kan hem echt zo niet naar school sturen.

Maar omdat deze blog een happy place is, ga ik daar allemaal over zwijgen en jullie alleen het positieve nieuws brengen: dit is mijn eerste echte orginele supercoole fantastische give-away!

Wat kan je winnen?

1 exclusief door mijzelf (en Google ๐Ÿ˜‰ ) ontworpen en handgemaakt-geflockt MEISJES-t-shirt in maat 134-140 (lijkt mij trouwens wat klein uit te vallen maar soit, wat ken ik van meisjes-t-shirts, BLIJKBAAR niet veel hรฉ ๐Ÿ˜‰ )

IMG_3387Je kan kiezen uit de blauwe versie met het lego-ventje of de groene met de apple-appel.

collage2Wat moet je doen?

Niet veel hoor ๐Ÿ™‚ ! Laat hier gewoon een berichtje achter bij de reacties met voor wie je dit graag wil winnen (je dochter, nichtje, buurmeisje). Geef ook door voor welk t-shirt je meedoet. Om het spannend te houden mag je maar voor รฉรฉntje kiezen.
Een extra kans krijg je als je mijn blog volgt via Bloglovin’ of Feedly of mail ofzo, schrijf dat er dan ook eventjes bij.

Wanneer?

De wedstrijd give-away (klinkt cooler ๐Ÿ™‚ ) loopt tot en met zondagavond 22 maart 2015 om 20u00. Ik zal dan een random nummerkesgenerator gebruiken om twee gelukkige winnaars te kiezen. Deze worden kort daarna vermeld op deze blog met de vraag om me een mailtje te sturen zodat ik de t-shirts kan verzenden.

May the odds be ever in your favor!

PS: Als je geen t-shirt wil winnen maar gewoon eens wil tonen dat je mijn blog leest, laat gerust ook een boodschap achter in de reacties! Altijd eens leuk ๐Ÿ™‚

 

 

14 gedachten over “Jeeeej! Een give-away!

 1. Toffe wedstrijd en ik lees altijd met veel plezier je blog!!

  Ik zou gaan voor het blauwe T-shirtje dat ik zou geven aan mijn bruidskindje die ook mijn kleine held is! Ik heb er nog les aan gegeven en die familie zit diep in mijn hart! Ze hebben het niet altijd gemakkelijk maar ze doen zoveel voor hun kids!!

  Succes met de wedstrijd ๐Ÿ˜‰

 2. Leuk zeg. De groene met de appel voor ambertje. Ze zou een tshirt dat tante gemaakt heeft wel willen dragen…

 3. Tof! Vind ze heel mooi en origineel! Blauwe voor m’n nichtje die een stoere chick en prinsesje tegelijk is ๐Ÿ˜‰ Zou haar prachtig staan! Heb je toegevoegd via bloglovin ๐Ÿ˜‰

 4. Hey! ik zou graag deelnemen aan de Wedstrijd voor het groene t-shirtje! Dit zou een mooi verjaardagsgeschenkje zijn voor mijn oogappeltje ** (rara…) veel plezier voor de mama en de broerkes x

 5. Liefste buurvrouw van de hele wereld, (haha.. Slijm slijm..) sjiek gedaan hoor zeg! Voor ons finneke, zou een mooi groen t-shirtje Super staan! ๐Ÿ˜‰ Groetjes lot en finne

 6. Ik zou het blauwe T-shirtje wel graag willen voor Jenteke mijn kleindochtertje. Prachtige kleurtjes!

 7. mijn kleine meid is nog veel te klein voor de t-shirtjes, dus doe ik niet mee met de give-away. Ik wou je gewoon laten weten dat het heel erg leuke t-shirtjes zijn, knap gedaan!

 8. Pingback: 2 minuutjes werk, da’s al | Broertjesmama

 9. Pingback: Beertjes | Broertjesmama

 10. Pingback: De winnaars! | Broertjesmama

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s