Dagje Pairi Daiza

Vrijdag trokken wij een dagje naar Pairi Daiza. Jaja, vrijdag, op die schitterende lentedag zomerdag, wat een chance! ’s Ochtends bij het aankomen op de parking zag ik verschillende mensen in shorts en dacht nog ‘komaan, doe een beetje normaal he, ’t zal wel schoon weer zijn maar ge moet nu ook niet overdrijven’ maar tegen de namiddag moest ik hen toch wel gelijk geven zeker! En dan te bedenken dat wij onze WINTERjassen bijhadden hahaha! Die hadden we bij aankomst wel in de auto gelaten, zo slim waren we nog net wel.

 

Het was er zelfs te zonnig om goeie foto’s te nemen zeg!

 

 Grote Broer is de laatste tijd toppezot van de Umizoomi’s op tv, als je hem aanspreekt zegt hij zelfs de helft van de keren dat hij Bot is. En aangezien Bot de kaartlezer van de Umizoomi’s is, was Grote Broer die van ons. Na elk dier dat we zagen trok hij dolenthousiast de kaart uit zijn broekzak onder de uitroep ‘Ik kijk snel op de kaart! Waar moeten we heen?’ Met Bot-accent en al erbij 😀 Onnodig te zeggen dat de dag een groot succes was voor hem.

Tijdens daguitstapjes zit Kleine Broer meestal in de buggy en stapt Grote Broer zelf. Deze laatste heeft net na de middag dan wel even een dipje waarbij hij eens een uurtje wil zitten ‘dutsen’ en op dat moment toveren we de draagzak tevoorschijn voor de kleinste. Een ideale combinatie!

  

Kleine Broer deed een verkwikkend tukje. En op zo’n moment lijkt hij toch weer heel eventjes dat kleine babietje – ooooooh!

3 gedachten over “Dagje Pairi Daiza

  1. De Umizoomis, die ken ik! Al is het hier toch vooral Dora met haar ‘op de kaart, op de kaart’ 🙂 Zo zalig, die kleine broer in de draagzak, de onze zit niet graag op de rug, ik vind dat zo jammer.. Is Pairi Daiza wat de moeite? Wij zijn er nog niet geweest.

    • Awel wij vonden het heel mooi! Ik wilde eerst niet gaan, vind het toch wel erg duur, maar hoorde overal zo’n goeie commentaren dat we het toch gewaagd hebben. En ’t is echt een mooi groot en verzorgd park. Niet super veel indrukwekkende dieren maar de mooie omkadering maakt veel goed. Dus toch een aanrader, volgens mij.
      Ah, de Umizoomi’s storen mij nét ietsje minder dan Dora haar irritante stemmetje maar ’t is inderdaad bijna hetzelfde he

  2. Pingback: Pairi Daiza | Broertjesmama

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s