Kleuren mengen voor beginners

Maandagochtend, 7u45. Naar goede gewoonte heeft Kleine Broer na het ontbijt zijn verse pamper goed gevuld. Ik til hem op het verzorgingskussen om hem te verversen. Ik open de pamper en kan alleen maar denken UUUNNNNKKK???!!!!

Ik bespaar u de details, en gelukkig voor u (en Kleine Broer) heb ik er ook geen foto van 😉 maar wat er in die pamper zat… dat was zo groen als een ikea-kinderstoeltje. Kwestie dat alle mama’s en papa’s weten wat ik bedoel. Het gaf nog nét geen licht!

Op zaterdag hadden ze toevallig net geschilderd, dus mijn eerste idee ging daar natuurlijk naartoe. Had hij verf gegeten misschien? Maar ik had hem toch redelijk goed in de gaten gehad? Plus, hoevéél verf zou je niet moeten eten voor dat zò groen wordt. Hij zou al een halve tube op moeten hebben. Zò nonchalant ben ik nu ook weer niet, en toch zéker niet als er verf in het spel is!

Toen viel mijn frank, gisteren waren we op het verjaardagsfeestje van ons neefje. Daar hadden de jongens cakejes gegeten. Ik scrolde door de foto’s op mijn gsm.

 
Ik was even mijn kluts kwijt, want zoals je ziet zit Kleine Broer hier met een geel cakeje in zijn handen. Maar ach, dan zal die dat wel gewisseld hebben met zijn broer zeker, net voor ze eraan begonnen.

Overleg met mijn Meneer ’s avonds loste het mysterie helemààl op: Na zijn gele cakeje had Kleine Broer ook nog een half blauw cakeje van hem gekregen. En geel en blauw samen… 😀 Weten we ook alweer!

3 gedachten over “Kleuren mengen voor beginners

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s