4 jaar!

Die oudste van mij, die wordt morgen al 4!

Het uitgelezen moment om hem de vraagjes in ‘het boek van Lars‘ officieel te laten beantwoorden.

IMG_3984

Prachtig om te zien hoe hij diep nadenkt over zijn antwoorden en dan onder de indruk is omdat mama dat allemaal opschrijft! Wat lijkt het mij leuk om over enkele jaren terug te bladeren en mij hierdoor details te herinneren die ik al vergeten was – en hij alleszins.

De vraagjes over de kadootjes en het feest zijn nog niet ingevuld want die gaan pas morgen en zondag door natuurlijk 😉

De volgende bladzijde is ‘een foto van mij’, daar zou ik graag elk jaar een foto van op zijn verjaardagsfoto plakken. Met een kroon op, achter zijn taart, en hem dan elk jaar zien veranderen.

Daarachter maakte ik ook voor elk jaar ook plaats voor ‘een tekening’. Daar zou ik willen dat hij elk jaar iets tekent – bij geen inspiratie: zichzelf – en dat lijkt me ook een leuk ‘naslagwerk’. Een samenvatting van al zijn tekeningen van het hele jaar, zeg maar. Om de evolutie te zien.

Ook daar wist hij mij grondig te verbazen: Terwijl ik de keuken opruimde, droeg ik hem op om ‘Lars te tekenen’. Ik hoorde hem nog net zeggen dat hij ‘de lettertjes van Lars’ zou tekenen maar ik sloeg er geen acht op. Tot ik hem ‘klààààr’ hoorde zeggen en een kijkje nam.

 

IMG_3983😮

Die flinke jongen toch 🙂

3 gedachten over “4 jaar!

  1. Super leuk gedaan! Misschien moet ik ook maar eens zoiets doen. Mijn dochter is ondertussen wel al vijf maar dat lijkt me ook wel een leuke leeftijd…

    • Ja, aan 5/6 jaar kan je ook nog starten he.
      Ik heb blaadjes gemaakt tot aan zijn 18de maar da’s waarschijnlijk wel lichtjes overdreven, 12/14 zou ook al goed geweest zijn zeker 😀

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s