Hype getest

Soms he, dan ben ik een beetje een meeloper. Ik volg zodanig veel blogs en leuke mensen op Instagram dat ik heel wat nieuwe hypes zie passeren. En dan wil het provinciaaltje in mij ook eens hip zijn natuurlijk. Wees gerust, ik smijt me echt niet op allemaal hoor. De Reuzen in Antwerpen maar ook ontbijtjes met havermout en detox-sapkuren bijvoorbeeld laat ik met plezier aan mij voorbijgaan. Zelfkennis is het begin van de wijsheid 😉

Vorige week bracht ik een blitsbezoekje aan onze hoofdstad, en ik had thuis al bedacht dat ik van die gelegenheid wel eens gebruik wou maken om mijn hoofd (neus) binnen te steken bij Lush, ook al zo’n hype in mijn feeds.

Lush, zeg je? Ja, dat is dus een zeepwinkel. Maar blijkbaar een speciale want anders zou niet iedereen er zo lyrisch over zijn, toch?
Vriendin en ik dus naar ginder.

IMG_4036Ter plekke vond ik het een super bizarre winkel. Overal potjes en doosjes waarvan niet helemaal duidelijk is waarvoor ze dienen (Bubble Bars? Bath Melts?) maar vooral ook veel losse blokken zeep. ’t Is de bedoeling dat je een klomp meeneemt naar de kassa en er daar een stuk laat afsnijden dat gewogen wordt om te bepalen hoeveel je moet betalen. Een beetje terug in de tijd, dacht ik vooral. Al moet ik wel zeggen dat de winkel héél erg lekker rook.

Kwestie van helemaal ‘mee’ te zijn, deed ik er natuurlijk een aankoop. Aja, anders ‘telt’ het niet hahaha. Van bruisballen heb ik nooit echt het nut ingezien, dus ik koos voor een pakketje FUN voor de zonen. En fun vinden ze het, o ja!
‘Fun’ is een soort klei-zeep waarmee ze dus kunnen kleien in bad, ondertussen mindert de klei natuurlijk een klein beetje want de stukjes die in het water terecht komen worden zeep en schuim, véél schuim eigenlijk voor zo’n kleine stukjes. En lekker ruiken maat! MMMM heel ‘de boven’ baadde in de zalige geur!

Aan de kassa kreeg ik ook nog een staaltje zeep mee. Zo’n vaste zeep, op zich is dat mijn ding niet hoor. Maar ja, als ik iets gratis kan krijgen zeg ik geen nee natuurlijk. Dus dat zeepke heb ik inmiddels al enkele keren gebruikt en JAWADDE dat ruikt dus fantastisch goed! Nu heb ik natuurlijk een heel klein beetje spijt dat ik geen zo’n zotte bruisbal meegebracht heb. Ahja, dan heb ik een excuus om er nog eens naartoe te gaan.

IMG_4038Voor het Manneke hadden we geen tijd, maar aan Jeanneke Pis brachten we toch een bezoekje.

Daarna gingen we een schattige kleine baby bezoeken – de échte reden van ons tochtje naar Brussel – en konden we ons terug in de files smijten naar huis. Topdagje!

3 gedachten over “Hype getest

  1. Pingback: Dingen die ik nooit zal begrijpen | Broertjesmama

  2. Pingback: Lush | Broertjesmama

  3. Pingback: Eindejaarslijstje | Broertjesmama

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s