Kadootje

Ik ben niet zo’n creatieve geest. Gelukkig bestaat er Pinterest. Pinterest is uitgevonden voor moeders met peuters en kleuters met eeuwenlange schoolvakanties, toch? Oh hemel hoe zouden paasvakanties en novembervakanties eruitzien zonder Pinterest, laat me er niet aan denken!

Door daar vaak op rond te kijken, moet er toch ergens een microbetje op mij overgesprongen zijn want stilletjesaan probeer ik toch meer en meer eens de creatieve kant op te gaan. Voorzichtig, weliswaar!

Voor we naar het huwelijksfeest vertrokken, zat ik wat te zuchten en te steunen over dat een gewoon kaartje toch helemaal niet zo leuk is om af te geven. Ik dacht bijvoorbeeld aan een gepersonaliseerde fles wijn met de trouwaankondiging erop, of een setje met een fles voor bij hun eerste en hun tweede huwelijksverjaardag ofzoiets. Maar ja, er vielen veel ideetjes af, want met iets zwaars of breekbaars konden we niet aankomen he, aangezien we eerst zelf met het vliegtuig gingen en het trouwkoppel achteraf ook al hun kadootjes terug naar België gesleept moest krijgen.

Dus werd het iets tussenin: een kaartje, maar toch niet helemaal:

deurhangerOp basis van de huwelijksaankondiging maakte ik een deurhanger, met ‘Just Married, Please do not disturb’. Voor aan hun hotelkamer de ochtend nadien of misschien wel voor thuis aan de slaapkamer?

Een gedachte over “Kadootje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s