Aftelkalender

Toen we enkele weken geleden zonder onze kindjes naar Tsjechië trokken, was het eerste wat in hun valiezen verdween: voor elk een aftelkalender.

FullSizeRenderDe jongens konden zo elke ochtend een stickertje plakken en zien hoe lang ze het nog zonder die fantastische ouders van hen moesten stellen 😉  De foto’s werden bovendien opgehangen bij oma en opa en vooral Kleine Broer vond het naar het schijnt leuk om af en toe eens te komen wijzen naar ons en te melden van ‘mama weg’.

Het zou ook kunnen zijn dat ik af en toe visioenen kreeg van neergestorte vliegtuigen en hoe die kindertjes dan toch op zijn minst een recente foto en een zelfgeschreven boodschap zouden overhebben van hun mama en hun papa met een dikke zoen en een hartje erbij. Maar laat ons positief denken, er is niets gebeurd dus al die stress die ik diep vanbinnen had is helemaal voor niets geweest HOERA.

Of we gemist werden? Aan de foto’s die we doorgestuurd kregen te zien, zou ik zeggen dat dat eigenlijk feitelijk nog goed meeviel…

tj1 tj2 tj3

Een gedachte over “Aftelkalender

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s