Boudewijnpark

Begin september trokken wij naar Bou-de-wijn-park, dol-fie-naa-rie-uum!

Ik was heel benieuwd naar het park, want volgens de website leek het me echt iets voor kindertjes van de leeftijd van die van ons (net 4 en bijna 2). Niet te groot dus niet te veel wandelafstand, veel attracties voor kleine niet-echt-durvers.

Ik kan alvast verklappen dat mijn verwachtingen ruimschoots werden ingelost. Ondanks wat pech met het weer (wat het ons ook mogelijk maakte om de indoor speeltuin van Bobo eens goed te verkennen) en dankzij het leuke gezelschap amuseerden onze kindjes zich kostelijk!

Bekijk het park vanuit kinderogen en je ziet een màgische dag:

boud1

Voor Grote Broer staan er overal ‘schatkaarten’ van het park om dan Dora-gewijs te kunnen zingen ‘op de kaart, op de kaart, op de kaart. Op de kaart, op de kaart, op de kaart.’ Repeat. Repeat forever!
boud2

Doordat er, vooral in de voormiddag, héél weinig volk was, krijg je bij alle attracties zowat een persoonlijke behandeling!
Grote Broer mocht in de locomotief van de trein zitten en nu en dan eens aan de bel trekken. Daarna konden ze nog even op’t gemakje samen voorin zitten voor een fotosessietje. Voor zo’n treinfanaten is de dag op dat moment, om 10u25, al geslaagd!
In dezelfde categorie konden Meneer en Schoonbroer midden op de namiddag samen op de piratenboot, elk aan een kant. Zonder andere bezoekers. Die boot bleef ook veel langer in actie dan elders, ahja, want er stond toch niemand te wachten. Zelfs al ben je bijna 30, dan voel je je toch weer een beetje kind zeker 😉

boud3

De zeeleeuwenshow misten we door het regenweer, maar de dolfijnenshow vonden ze best interessant. Kleine Broer vond het vooral heel leuk om handjes te klappen. En de dolfijnen gooiden ballen uit het water! Hashtag mogowzeg!boud4

Er staat daar ook een kermis! En je mag daar van je mama en papa zovéél keer op als je maar wil!

Zijn er dan geen nadelen? Goh, als objectieve bezoeker zie je wel dat het park hier en daar toch afgeleefd is, een likje verf kan gebruiken of bij sommige attracties zelfs echt zijn ouderdom toont. Ik hoop dat dit voor een deel kwam omdat we op het einde van het seizoen gingen; misschien zetten ze alles opnieuw 100% in orde tegen mei? En anders, tjah, de kinderoogjes zien zo’n dingen niet he! En ’t is uiteindelijk toch voor hen dat je zo’n uitstapjes doet (moest het helemaal voor mezelf en mijneigen zijn, ga ik wel ergens op een strandstoel met een cocktail in de hand in één sessie de nieuwe Karin Slaughter uitlezen, alstublieft dankuwel)boud5Dit zicht in uw achteruitkijkspiegel op weg naar huis, dat wijst sowieso op een geslaagde dag!

Hoe overtuigd we waren? Boudewijnpark werd die dag maar liefst VIJF abonnees rijker! (Wij vieren en ook oma werd abonnee: zo kan ze mij in de schoolvakanties samen met de broertjes vergezellen!)

Oei en nu heb ik nog nergens vermeld dat het een DOLfijne dag was!

4 gedachten over “Boudewijnpark

  1. Het park geeft inderdaad een erg verouderde indruk wat wel jammer is want de dieren en bijhorende shows zijn wel heel leuk en zeker voor jongere kindjes.

  2. Pingback: Boudewijnpark-fans | Broertjesmama

  3. Pingback: Mijn foto’s van 2015 | Broertjesmama

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s