Bezoekje aan Sint en Piet

In navolging van vorig jaar brachten we deze week een bezoekje aan Sint en Piet in de supermarkt.

Laat ons samenvatten dat het bezoekje vorig jaar geen onverdeeld succes was.

Kleine Broer, dat is zo’n ventje dat zijn plan trekt. Meneer en ik kijken regelmatig elkaar eens aan met een blik van ‘Zie hem weer bezig, onze kleinsten’:

  • Zijn we op vakantie op bezoek in de Kids Club en ziet hij dat alle grote kindjes (lagere school leeftijd) aanschuiven om gekleurd papier te halen om te knutselen? Knipper met uw ogen en hij heeft zich ertussen gewrongen om vooraan in de rij te staan.
  • Komen we aan in een nieuwe speeltuin? Hij is de eerste om op het hoogste speeltoestel dat er aanwezig is te (proberen) klimmen en te roepen ‘(s)PRING!’ waardoor mijn moederhart een slag overslaat.

Ook voor het bezoekje aan Sint en Piet had ik er dus een goed oog in. Los van de kleine ruzie over wie de groene pietenmuts op mocht, leken de jongens allebei erg enthousiast.

En inderdaad: op weg ernaartoe, in de auto, was dat kleine opdondertje niet te stoppen ‘KIJK, PAARD! KIJK IKKE TEKENIMAAKT! PAARD! SINTELAAS! ZWA-PIET!’
Ja, Kleine Broer spreekt de laatste tijd alleen nog maar in hoofdletters.

Wij dus aanschuiven in de rij. Nuja, rij, tegen dat we goed en wel de jassen uit hadden was het al onze beurt hoor. En toen moest meneertje Kleine Broer toch toegeven dat hij eigenlijk diep vanbinnen stiekem helemaal niet zo stoer is als hij (en wij) soms denken…

Terwijl wij dichterbij kwamen, begon hij zachtjes achteruit te schuifelen. ‘DAAAAG! DAG DAAAG!’ riep hij nog, al zwaaiend. Een voet zetten op het rode tapijt waar die twee rare hastn opzaten? Geen haar op zijn hoofd dat daar goesting in had!

Maar hij had pech, hij heeft zo’n moeder die hem gewoon oppakt en op die rare dude zijn schoot duwt. *guilty* Ahja, ik had wel een foto nodig voor Facebook/Instagram/blog/persoonlijk archief hé 😉

IMG_5299.JPG

Ik gok dat het volgend jaar beter gaat, als hij beseft dat hij nog veel meer cadeau’s van die hastn krijgt 🙂

Je raadt trouwens nooit wat de jongens naast de obligatoire zak snoep in ontvangst mochten nemen: elk twéé fluojasjes 😀 Zo handig zeg!
Ze kregen trouwens ook een frisbee van Quint Sangria. Aja, die bracht hij mee uit Spanje zeker 😉

 

Een gedachte over “Bezoekje aan Sint en Piet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s