In mijn element

Ik kan me niet herinneren dat ik vroeger een extreme Sint- en Kerstfreak ben geweest. Nuja, tegen kadootjes en nieuw speelgoed zegt geen enkel kind ‘nee’ natuurlijk dus ik denk dat we veilig kunnen aannemen dat ik ook wel mijn gezonde portie enthousiasme had. Sinds ik ging samenwonen zette ik ook elk jaar de kerstboom dus ’t is niet dat het seizoen hier genegeerd werd ofzo.

Maar dit jaar ben ik om de één of andere reden echt ‘in mijn element’ in deze most wonderful time of the year.

Ik verheug me er al compleet op om vanavond na ons avondje uit – Meneer en ik gaan naar de show van Henk Ryckaert – de Sint een handje te helpen om alles mooi uit te stallen. Ik kijk al uit naar de verwonderde gezichtjes morgenochtend en hoe ze dan een heel weekend dolenthousiast en zonder enige ruzie met al dat nieuwe speelgoed aan de slag zullen gaan (ge hoort het, mijn optimisme kent geen grenzen 😉 )

Voor alle zekerheid hing ik ook affiches aan het raam zodat de Sint zeker ons huisje niet stilletjes voorbijloopt – niet dat hij dat zou doen denk ik, een huis met twee zó’n lieve kadeetjes! Maar allé, better safe than sorry hé 😉

Ik regelde ook gepersonaliseerde Sint-zakken voor de kadootjes voor mijn twee metekindjes, schattig he!

Maar ook voor het kerstfeest heb ik me al goed gesmeten.

De vilten kerstboom is af:

IMG_5350.JPG

… en werd intussen al zeker vier keer opnieuw versierd (telkens even onregelmatig *aaargh* maar ja dan doe ik maar Frozen-gewijs van ‘Let it go’ zeker.

De kerst/nieuwjaars-foto werd gemaakt (maar die krijgen jullie nog niet te zien natuurlijk!) en ik heb zelfs al alle kadootjes ingepakt (maar nog niet onder de boom gezet, ik moet toch érgens mee wachten tot de Sint terug naar Spanje is he). Een beetje uit luiheid pakte ik alles in met dezelfde rol grijs inpakpapier en met hetzelfde lichtblauwe lint; awel dat blijkt nu een machtig schoon resultaat te geven, zoveel bij elkaar passende pakjes. En de twee Rituals-pakketjes die ik kocht, hebben heel toevallig dezelfde blauwe kleur. Heerlijk toch, als het universum het goed met u voor heeft 😀 😀

En op de blog van Erika Van Tielen won ik zomaar eventjes een pyjama-pakket met bijpassende exemplaren voor mezelf en de jongens. Hoe schetekoddig gaan wij niet zijn zeg, deze winter!

Jaja, momenteel kunnen die donkere dagen mij allemaal niet zo schelen, veel te veel leuke dingen te doen!

IMG_5439

Een gedachte over “In mijn element

  1. Pingback: De winter | Broertjesmama

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s