En, zijn ze flink geweest?

Natùùùrlijk zijn die kadeetjes van mij flink geweest! En als ik dat nog niet wist, dan ben ik het nu wel zeker: aan de hoeveelheid speelgoed die die lieve Sinterklaas voor hen uit de zak haalde te zien, zijn dat twee superbrave kindertjes.

IMG_5448.JPG

Zaterdagochtend (de Goedheiligman kwam een dagje vroeger want hij kan niet overal tegelijk zijn he, en we hadden zondag nogal een drukke dag) was ik waarschijnlijk even benieuwd om Grote Broer zijn gezichtje te zien als hij was om zijn nieuwe speelgoed te zien. Kleine Broer was niet onder de indruk trouwens, die zette zich net zoals altijd in de zetel om zijn flesje melk te drinken en gunde al dat nieuw gerief het eerste halfuur geen blik. Keeping his cool, hé. Grote Broer zijn gezicht lichtte op en hij was heel blij dat Sinterklaas al in ons huis op bezoek was geweest!

Nu zijn jullie vast allemaal razend benieuwd wat er hier in de zak zat! Voor een jongen van 4,5 en een jongen van 2 bedroeg de buit:

Spelletje ‘Kleine Boomgaard’ van Haba

haba kleine boomgaard

Want Grote Broer, die is zot van spelletjes. In het weekend verklaart hij al van 11u dat zijn broer er moe uit ziet en beter naar bedje zou gaan, want hij weet: Kleine Broer in bed = spelletjestijd met mama of papa!

Ondertussen al uitgebreid gespeeld en het is een kort maar leuk spelletje, een aanwinst voor de verzameling.

Janod magneetboek auto’s

janod

Met dit ‘boek’ gevuld met magneetjes kan je zelf leuke auto’s maken (Kleine Broer en Grote Broer), of de auto’s vanop de kaartjes namaken (Grote Broer). Heel mooi gemaakt én het verzamelt gemakkelijk in de doos, kijk daar word ik zelf dan weer vrolijk van.

Een ‘giant constructie kraan’ (100 cm)

constructie kraan

Vooral omdat ‘Meneer de Sint’ tegen ‘Mevrouw de Sint’ verklaarde: Jij altijd met je educatief verantwoord speelgoed, ’t mag toch ook eens gewoon léuk zijn hé 😉

Magneetbord

magneetbord

Nu hebben de jongens elk ééntje, slim he van de Sint.

Stickerboek

Verder lag er nog een stickerboek bij over graafmachines. Want je kan nooit genoeg stickers hebben. Of boeken over graafmachines.

Met de komende koude kerstvakantie in gedachten, zaten er ook twee films in de zak:

DVD Planes 2: Redden en Blussen
dvd planes

Want jah, met Planes (of Cars) kan je hier niet missen hé.

DVD Mickey’s Magische Kerst

dvd mickey

Want Mickey ‘Muis’ vinden de jongens heel leuk, door ‘Mickey Mouse Clubhouse’ van op Netflix.

Zondagochtend vroeg keek ik samen met de jongens in pyjama naar Mickeys Kerstfeest – Grote Broer vond het een hilarische film! Hij lachte zich echt bijna een breuk want  er wordt veel gevallen, de personages krijgen sneeuw op hun hoofd, de kerstboom valt om en het grappigst van alles: Donald Duck staat op een hoge ladder en die valt om en dus valt Donald op de grond! WAHAHAHAHAHAHA! Ik probeer nog niet met dit totale gebrek aan medeleven in te zitten, hij is nog klein hé 😉 – en daarna versierden ze sàmen (zonder enige ruzie!!) de kerstboom (vijfde keer dat hij versierd werd in 1 week tijd, hoera ik heb hem niet voor niets gemaakt 😉 ). In hun rendier-truien, ja. Ondertussen las ik op mijn gemakske een boek.
It felt like it was Christmas already!

IMG_5481.JPG

En bij jou, wat brachten Sint en Piet? Kwestie van de verlanglijstjes alvast aan te vullen met nieuw gerief voor de Paasklok – verjaardag – … hé, alle tips welkom!

Een gedachte over “En, zijn ze flink geweest?

  1. Pingback: Ik was ook braaf geweest hoor | Broertjesmama

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s