# kerstruil

Een tijdje geleden schreef ik me in voor de #kerstruil van Romina.
Kerstruil? Ja, kerstruil. Het komt erop neer dat je een kadootje maakt voor een onbekende en dat je ook iets terugkrijgt (meestal van iemand anders dan die waarvoor je zelf iets bezorgt).
Aangezien het nogal moeilijk is om iets te maken voor een totaal onbekende (hell, ’t is al supermoeilijk genoeg voor iemand die je wél kent, toch!) krijg je wel een inspiratiepagina te zien.

Ik moest dus eerst en vooral een inspiratiepagina over mezelf maken. Ik ga u eens iets verklappen hé, ik vond dat nog ferm moeilijk! Maar blijkbaar heb ik mijn ‘stijl’ wel goed kunnen aangeven want de zaken die in in mijn pakketje ontving, pasten echt bij de pagina én ik vond ze allemaal leuk dus allé ’t moet consistent geweest zijn en alles 😉 Maar wacht, ik loop op de zaken vooruit, laat me beginnen bij het begin!

Afgelopen zaterdag ging hier de deurbel en kreeg ik door de postbode een pakje in mijn handen geduwd. Ik verwachtte geen online bestelling te ontvangen (waar gaan we dat schrijven, zo zeldzaam ;-p ) en het was natuurlijk een veel te mooi pakje om zomaar van een winkel te komen.

IMG_5547

En er stond in grote letters #kerstruil op, dat ook!

Ik wachtte nog even in spanning af want doordat het mijne eerste #kerstruil was, wist ik niet zeker of ik dat al mocht openen, of moest wachten tot kerstdag ofzo.

Maar tegen maandag kon ik me toch niet meer inhouden en mocht ik van mezelf het pakje openen 🙂

En zo’n toffe dingen dat er daarin zaten zeg!

Dit vond ik allemaal in mijn pakketje:

  • 3 koddige theelichtjes
  • een authentiek kaartje van Eva Mouton!
    Wat mijn man de uitspraak ‘wiene zegje?’ ontlokte, die had daar nog nooit van gehoord, venten hé! 😉
  • een setje Dove producten, zeep is altijd leuk en Dove is de zaligste zeep van allemaal, toch
  • Chocolade hippo pralines begot! Ik heb die onlangs in een winkel te koop zien staan (te huur zou belachelijk zijn hé) maar zoiets kopen voor ‘zomaar’ voor jezelf doe je niet he. Ik heb me nog kunnen inhouden om te proeven maar ik ben tamelijk zeker dat die superlekker zullen zijn. ’t Is tenslotte chocolade, what’s not to like!
  • Een kersthangertje in de vorm van een ster
  • Een notitieboekje, ik had enkele notitieboekjes op mijn ‘inspiratielijst’ gezet als voorbeeld want schriftjes zijn altijd tof. En wat ik kreeg is zelfs exàct het notitieboekje dat ik aangeduid had, zo lief zeg! Het is een boekje met a) bloemetjes b) een konijntje én c) er zitten stickers bij. Check, check, dubbelcheck!

IMG_5545

Dus allé, ik moet al niet meer benadrukken dat ik heel tevreden ben met mijn pakketje zeker? Super bedankt Sabrina!

Zo’n kadootje krijgen van een onbekend persoon (hoewel niet helemaal onbekend want ik volg Sabrina al ongeveer een jaar via blog en instagram en zij mij ook, denk ik) die zoveel moeite heeft gedaan om iets samen te stellen wat je leuk zal vinden, dat was echt tof!

Dus kijk, we zijn nog geen kerstdag en ik heb al een leuk kadootje ontvangen (en eentje zelf verzonden natuurlijk, voor de #kerstruil, maar daarover verklap ik nog even niets). Ik ben al helemaal into the joy of giving si!

Een gedachte over “# kerstruil

  1. Blij dat je er blij mee bent! Ik had wel nooit zo lang kunnen wachten met openmaken, en al zeker niet met de chocolaatjes 😉 Heb trouwens onlangs de echtgenoot ook moeten uitleggen wie Eva Mouton feitelijk is. Mannen…!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s