#kerstruil

Een tijdje geleden schreef ik me in voor de #kerstruil van Romina.
Kerstruil? Ja, kerstruil. Het komt erop neer dat je een kadootje maakt voor een onbekende en dat je ook iets terugkrijgt (meestal van iemand anders dan die waarvoor je zelf iets bezorgt).
Aangezien het nogal moeilijk is om iets te maken voor een totaal onbekende (hell, ’t is al supermoeilijk genoeg voor iemand die je wél kent, toch!) krijg je wel een inspiratiepagina te zien.

Op de inspiratiepagina van C., mijn ‘swapmaatje’ noemen ze dat dan, vond ik terug dat ze fan was van twee dingen die ik een minibeetje en helemaal niet kende: Pusheen en Vintage 1950.

Daar heb ik toch eerst eventjes op gegoogled om zeker te zijn wat ze bedoelde*grijns*

Pusheen bleek een cartoon-poezebeest te zijn dat ik wel al hier en daar gezien heb, en ik moet toegeven, hij is echt wel schattig.

pusheen

Aangezien poesje Pusheen in Amerika huist en zijn merchandising precies nog niet tot in de Westhoek geraakt is, besloot ik zelf aan de slag te gaan met printer, papier, schaar en dubbelzijdig plakband.

Ik kocht een schriftje en transformeerde het in het enige echte Pusheen-schriftje.

Had ik nu ietske slimmer geweest, ik pakte eentje zonder zo’n elastiek want dat vermoeilijkt het knutselwerk wel met pakweg een factor 3. Maar allé, het resultaat was verbazend goed gelukt en doordat ik het terug in de doorzichtige verpakking van het schriftje kon stoppen zag het er zelfs best professioneel uit! Dit onthoud ik voor een volgende keer, want zo kan je eender welk fan-schriftje maken natuurlijk.

Ik voegde nog een setje met zeep en scrub enzo toe, aangezien ik tijdens mijn zoektocht in de winkels bijna bedolven werd onder tórens met zo’n setjes. Onder het motto: als al de rest tegenvalt, heeft mijn ontvanger toch wat zeep om te gebruiken 🙂

IMG_5494

Bij mijn hippe mama die een abonnement heeft op Flow scoorde ik nog enkele vintage-prenten die me wel haar stijl leken.

IMG_5499.JPG

Ik vond tijdens het kerstshoppen in Brugge nog een spaarpotje wat me wel iets voor C. leek:

IMG_5519

En pas op de dag van uiterste verzending kwam alles in orde, de ‘pièces de résistance’ kwamen namelijk toen pas bij mij aan 😀
Mensen die mij kennen zullen wel al doorhebben dat ik dat hele pakket liever enkele dagen / week / maand voordien al helemaal in orde en verzonden had gehad, dus mijn zenuwen werden hierdoor nog danig op de proef gesteld!

onderzetters

Dit zijn onderzetters, die C. op haar verlanglijstje had gezet. Ik vind ze eigenlijk zelf ook heel leuk! Maar wij gebruiken nooit onderzetters voor onze glazen, we zijn daar te lui voor zeker 😉

Restte me alleen nog de taak om alles in te pakken en te versturen. Wat zou mijn mystery guest ervan vinden – spànnend zeg!

En omdat ik diep vanbinnen een klein kind ben, pakte ik al die onderzetters natuurlijk apart in. Hopelijk kan de ontvanger daar een beetje mee lachen! Zo heeft ze wel ineens véél pakjes natuurlijk!

Ik was zelfs zodanig bezig met het ineensteken van dit cadeau dat ik helemaal vergeten was dat er ook een kadootje míjn kant uitkwam, zo mogelijk nog spànnender zeg! 😀

#kerstruil

Een gedachte over “#kerstruil

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s