De voordelen van mijn stappenteller

Sinds enkele dagen heb ik een stappenteller in mijn bezit, allé, rond mijn arm hé.

Ik zou hier nu een review kunnen schrijven van waarom je direct dezelfde als die van mij moet bestellen, maar eerlijk gezegd moet ik bekennen dat ik helemaal niet goed op de hoogte ben en hem vooral heb gekozen omdat ik verliefd werd op die mooie paarse lichtjes (l). ’t Is een ‘polar loop’ in de kleur blackcurrant, trouwens, zover reikt mijn kennis nog wel.

IMG_5976

Wat ik u wél kan vertellen, zijn enkele andere voordelen van zo’n stappenteller: Je maakt wat mee, hoor!

  • Ik parkeer me nu niet meer eerst bij de schoolpoort om Grote Broer over te steken en daarna voor een belachelijk kort ritje terug in de auto te stappen en enkele honderden meters verder bij de onthaalmoeder te parkeren om Kleine Broer af te zetten: In plaats daarvan parkeer ik dadelijk bij de onthaalmoeder, brengen we samen die kleinste naar binnen en maken Grote Broer en ik daarna samen een wandelingetje tot aan de schoolpoort. En ondanks dat het al èlke keer lichtjes regende *rolleyes* vindt Grote Broer dat geweldig en supergezellig.

Sinds ik die stappenteller heb, parkeer ik mij ’s ochtends net als anders achter de kerk, maar in plaats van de kortste weg naar de voorkant te nemen, neem ik nu de làngste route. En serieus, nu zou je denken dat dat niet veel verschil maakt, linksom of rechtsom rond die kerk heen, maar het tegendeel blijkt!

  • Op één avond kruiste ik hierdoor de mama van een vriendin uit de lagere school, die sinds kort een tweede kindje heeft (de vriendin, niet haar mama, als je nog mee bent). Kon ik dus ineens de oma gelukwensen en haar de groetjes laten doen!
  • Maar ’s ochtends, toen zag ik door die extra meters rond de kerk iets hangen dat ik anders gemist zou hebben: Het circus komt eraan!
    IMG_5968.JPGEn zo komt het dat oma, de jongens en ik vanavond een circusvoorstelling kunnen meepikken! Net als vorig jaar trouwens, maar toen mocht dat Kleine Broertje nog niet mee en hadden we ‘tante meter’ opgetrommeld om ons te vergezellen.

Ricky jongen, we komen eraan!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s