Stappen tekort? Mijn ultieme tip!

Van de taakjes die gisteren in mijn Any.Do app verschenen, was er eentje dat eigenlijk feitelijk toch wel een serieuze TAAK was in plaats van een bescheiden taakje. ‘valiezen maken’ stond er, en ik rolde met mijn ogen en begon eraan.
Dat zit zo: aangezien ik op donderdag en vrijdag niet werk (voor mijn werkgever dan, ik werk op die dagen alleen voor mijn Meneer en mijn zonen :p) en we doorgaans op zaterdag op reis of op weekendje weg vertrekken, is het sinds enkele jaren mijn vaste taak om voor allevier de personen in ons gezin, de valiezen te maken.

Over een tijdje vertrekken we toevallig eens op een donderdag op ‘lang weekend’, en die woensdag is mijn Meneer toevallig in verlof voor de opvang van die bloedjes van kindertjes van ons. ‘Ah, zei ik, dan ga jij eens de valiezen kunnen maken’. ‘Hmhm, zei hij, zou je daarmee vertrouwen, dan?’ Euh… gevoelige snaar geraakt, ja. Ik kan me in geen vijfduizend jaar voorstellen dat ik op reis vertrek zoals hij doet. Met valiezen mee, maar geen idéé wat voor kleren hij bij heeft en of er überhaupt wel gerief van hem in die koffers zit! Wij zijn hem zelfs al komen oppikken op zijn werk om zo rechtstreeks door te reizen naar een vakantiepark, hij trekt het zich dus ècht niet aan wat er in zijn koffer zit.
Nou nee, bedankt, ik pak wel gewoon mijn eigen valies, en als ik dan toch bezig ben: die van ons allemaal. Hashtag controlefreak.

Normaal begin ik op voorhand al ’t een en ’t ander te verzamelen, maar door de situatie op Brussels Airport was het een tijdlang onzeker of de hele reis wel door zou gaan, dus had ik me nog ingehouden. Dus moest alles in één keer gebeuren.
FullSizeRender.jpg

Het grote voordeel: mijn stappen-doel heb ik die dag glansrijk gehaald! Alleen nog jammer dat ‘trappen doen’ niet apart geregistreerd wordt door mijn Polar Loop, dat was anders ook wel een schoon resultaat geweest om eens te showen, zijt maar zeker!

Foto genomen in mijn beddeke, want ik wilde élke stap wel kunnen meetellen natuurlijk. Het boekje dat je ziet liggen is het One Line A Day dagboek dat ik sinds 1 januari invul.

Ziezo, valiezen gemaakt, dus kunnen wij deze namiddag nog even naar Boudewijnpark. Ja kijk, zo’n abonnement al goed en wel, maar ik ben wel zo’n type dat dan vindt dat dat moet renderen hé 😉

Deze post werd enkele dagen geleden geschreven, als jullie dit lezen zijn wij ons hopelijk al aan’t amuseren in het mooie Porto!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s