Ouder- en kind- yoga

Onlangs schreef ik nog dat er in de Westhoek, waar wij wonen, niet veel te beleven is. Maar mijn woorden waren nog niet euh, koud, of ik zag ergens een foldertje liggen over ouder- en kind- yoga bij ons in de buurt. Awel, dat leek me nu eens helemaal iets voor Grote Broer en mezelf. Ik daar dus voor de zekerheid nog een beetje op gegoogled – ik wilde toch absoluut zeker weten dat er daar geen al te sportieve activiteiten van mezelf werden verwacht 😉 – en gemaild of wij zelf een matje moesten meebrengen of hoe dat in zijn werk ging want zoiets hebben wij natuurlijk niet. Maar nee, geen probleem, alles was daar ter plaatse voorzien.

Awel, het was echt een succes! Grote Broer vond het heel leuk om te doen, alles ging heerlijk traag en rustig en dat past natuurlijk wel bij het kalme ventje dat hij is. En ik vond het zalig om met hem te kunnen knuffelen enzo want met een bijna-5-jarige komt dat er natuurlijk niet zoveel meer van als toen hij nog een babietje was.

Het was maar een eenmalige sessie, ten vroegste over 2 maanden kunnen we nog eens deelnemen, maar ik haalde in onze bibliotheek wel al een boek om te kunnen checken of dit thuis ook zo leuk is als op locatie 🙂

IMG_6525

Een gedachte over “Ouder- en kind- yoga

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s