Disneyland – niet alleen voor kindjes

Vorig jaar deden mijn vriendinnen en ik S. een uitstapje naar Disneyland cadeau. Enkele dagen later bleek dat de helft van ons groepje op de geplande datum zwanger zou zijn (echt, ik overdrijf niet, 3 van de 6). Disneyland is nu niet echt de ideale bestemming voor een bolle-buiken-clubje dus besloten we om het uitje dan maar uit te stellen naar deze zomer. Inmiddels zijn de drie baby’s geboren en oud genoeg om een dagje bij de papa’s te blijven, en dit keer was er maar één van ons gezessen in blijde verwachting. Toch al een stuk praktischer (die ene kon ineens op de rugzakken letten :-p ).

We namen geen kindertjes mee (ook geen mannen, trouwens) en dat had zo zijn voordelen:

Geen gezaag in de wachtrij! Ah ja, want wij riepen de wachttijden uit tot apero time! (Wel zonder de origineel geplande cava, bij nazicht op de website bleken we geen alcohol te mogen meebrengen, flauw hé 😉 )

FullSizeRender

Lekker eten! ’s Avonds gingen we op ons gemakje eten in Planet Hollywood, in de Disney Village. We aten er Amerikaanse hamburgers en dronken er mojito’s en california sunsets. Tegelijk ja, want die Fransen kennen precies het principe van ‘eerste en aperitiefke’ niet zo goed?

IMG_6584

Niet op voorhand staan wachten op de parade! Want wij volwassenen, nochtans allemaal niet van de grootste, konden gewoon bij de starttijd een kijkje gaan nemen en er toch genoeg van zien. Héél mooi, trouwens.

Geen verbrande kindertjes! Alleen wijzelf zijn een klein beetje verbrand wegens véél beter weer dan verwacht en nergens in het park zonnecrème te koop. Dankuwel, zonnetje!

Kortom, ’t was een fantastische dag! Wil je ons dit nadoen? Bedenk dan wel dat je, als dertigjarige, wel eens een dagje zou kunnen moeten recupereren. We hebben het hier dus wel over 6u rijden met de wagen, FullSizeRender(1) en een kort nachtje slaap. Maar hey, totally worth it!

Vergeet je ook de winactie niet? Deelnemen kan nog tot zondag 29 mei 9u00!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s