Er toch nog geraakt – of hoe het niet allemaal perfect moet zijn om leuk te zijn

Een blog hebben, dat heeft toch echt ongelooflijk veel voordelen waar je op het eerste gezicht niet aan denkt hoor. Bijvoorbeeld: zo kun je eens heel subtiel iets laten weten aan uw Meneer 😀

Nee, ’t was niet bewust of express, maar toen Meneer zwart op wit zag staan hoe moeilijk wij dat blijkbaar vinden om een doodeenvoudig avondje cinema in te plannen, besloot hij om dat hier eens rap te regelen en de zaterdag erop al samen een avondje uit te doen.

Het kiezen van de film had nog wel wat voeten in de aarde, op het eerste zicht ben ik altijd véél te kritisch en denk ik ‘goh ja, dat is waarschijnlijk wel nog ça va maar om daar nu speciaal voor naar de cinema te rijden, bwah’. Maar ik heb geprobeerd om ‘omdenken’ te doen :p en dus gewoon te stoppen na ‘dat is waarschijnlijk wel nog ça va’ en dan dus maar die film te gaan zien hé. De keuze ging nog even tussen The Nice Guys en The Jungle Book. Uit nostalgie kozen we voor de laatste, en ’t was eigenlijk heel mooi! Nu wil ik zelfs de oude versie nog eens bekijken, want er kwamen hele flarden terug waarvan ik niet wist dat ik ze in mijn hoofd opgeslagen had 😀 Als je van béren leren kan, van slimme beren leren kan ….

Woensdagavond probeerden we te reserveren in ons favoriete restaurantje in Brugge (blijkt trouwens dat het vooral MIJN favoriete restaurantje is, Meneer heeft nog maar 1 keer de kans gehad om er mee naartoe te gaan) – nee, nog steeds geen link anders zit het nog sneller vol! –maar ’t was wel alwéér volgereserveerd zeker! Normaal zou ons dat tegenhouden en zouden we de hele avond uitstellen, maar deze keer niet, want weeral dankzij mijn blog had ik vorige week een restauranttip gekregen in Kortrijk. Dus even checken of ze daar dezelfde films draaiden – ongeveer wel – en we planden de hele boel in Kortrijk in plaats van in Brugge (beide cinema’s zijn exact even ver hier vandaan aangezien wij in hartje West-Vlaanderen wonen. Dat heeft zoals je ziet zijn voordelen maar ’t nadeel is dan weer dat het allebei best wel vér is eigenlijk).’t Was er heel lekker, trouwens!!

Samenvatting: de film was niet perfect van ‘wauw die MOET ik gaan zien’, het restaurant was niet dat van onze eerste keuze, maar dat wil daarom niet zeggen dat dat geen hele leuke avond kan zijn he!

Winnaar winactie!

Jullie hadden ook nog de winnaar van de winactie tegoed! Grote Broer (want die is eigenlijk onschuldiger dan Kleine Broer, dat belooft voor die laatste 😉 ) trok een naampje uit de pot en het was dat van Sabrina! Proficiat Sabrina, stuur je me via dezelfde weg een mailtje met je adres, dan komt de dvd naar je toe!

 

2 gedachten over “Er toch nog geraakt – of hoe het niet allemaal perfect moet zijn om leuk te zijn

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s