Uitkijken

Nog 2 weken te gaan, ik ben echt al met het aftellen begonnen. Aftellen naar wat? Naar ons reisje naar  Le Grand Dague in de Dordogne! Ter voorbereiding maakte ik een meeneem-lijst (op de computer, zodat ik die elk jaar opnieuw kan afdrukken want het komt toch altijd grotendeels op hetzelfde neer he), een lijst met wat we de eerste of tweede dag best in een grote winkel allemaal gaan inslaan; en een lijst van wat we in de auto bij ons moeten hebben voor de lange rit. Ik ben nogal van de lijstjes, inderdaad 🙂

Ik zorgde dat er een gigantische hoeveelheid boeken op mijn iPad staat én ging voor de zekerheid ook maar een stapeltje stapel halen in de bibliotheek. De nachtmerrie van elke zichzelf respecterende boekenfanaat is toch om in een anderstalig lang zonder lezing te vallen, niet?

Meer kan ik natuurlijk nog niet doen, het duurt immers nog vijftien hele (nuja, veertien en een halve) nachten eer we vertrekken.

Om nog een beetje meer te verwateren, besloot ik daarnet om onze foto’s van vorig jaar er nog eens bij te nemen. En de gekte zo door te geven aan de zonen 😉 Vorig jaar trokken we naar Le Pommier in de Ardèche.

We vertrokken om 4u en de kindjes zouden wel verder slapen in de auto, dachten we. Niet, dus 😀 Links 4u15 aan het tankstation. Rechts 5u30 net voorbij Rijsel.

In de loop van de namiddag kwamen we al toe (ik weet niet meer precies hoe laat het was) en we konden zelfs nog even het zwembad de zwembaden verkennen. ’s Avonds aten we spaghetti-belle-vue op ons terraske. (l)

Voor de rest bestond de vakantie uit enkele uitstapjes, élke dag met het treintje naar het zwembad en boekjes lezen (zowel de kleintjes als de groten).

En dutjes. Veel dutjes (door de kleintjes).

Nog 15 keer slapen. Is het al bedtijd? 🙂

IMG_4246.JPG

5 gedachten over “Uitkijken

  1. Is inderdaad ieder jaar uitkijken naar die mooie vakantie! Gepakt, gezakt en dan maar hopen dat we niets vergeten zijn….Blijkbaar zullen jullie dezelfde dag vertrekken, misschien hetzelfde uur en zullen jullie 10km van ons zitten 🙂 Wij gaan ook naar de streek Dordogne. We zullen terug buren zijn 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s