Pairi Daiza

Naar goede gewoonte trokken wij afgelopen maandag naar Pairi Daiza. Zó leuk om te kunnen teruglezen hoe de dag daar anderhalf jaar geleden verliep 🙂

Net als toen hadden we het ferm getroffen met het weer. Nochtans liepen er ’s ochtends heel wat mensen met regenjassen en paraplu’s over de parking, waar ik toch ferm achterdochtig/onzeker van werd. Maar ’s namiddags bleek ik niet overdreven te hebben met de meegebrachte zonnebril en zonnecrème, hoera!

Bij aankomst kregen de kindertjes allebei een kaart, dus Pairi Daiza had voor hen al dik gescoord nog voor ze de entreepoortjes binnenstapten.

IMG_7372.JPG

Wat je niet ziet op de foto: Hoe wij na enkele minuten die kaarten in beslag moesten nemen omdat ze geen van beiden nog keken waar ze liepen *rolleyes*

Dé topdieren van de dag waren de olifanten. De kleine olifantjes aan de rand van het park namen zelfs net een bad en dat was dus ongelooflijk koddig!

Wat je niet ziet op de foto: Dat de olifanten het spectaculairste dier van de dag waren omdat de wachttijd bij de panda’s ongeveer 1 uur bedroeg. Die hebben wij dus mooi laten zitten.
Had ik op voorhand al ingecalculeerd, hoor. We hebben ’s avonds dan wel een filmpje gezocht op youtube en nu hebben ze ze toch ‘gezien’ dus iedereen content.

Waar ik geen foto’s van heb: ’s Namiddags kwamen we net aan de roofvogelshow die ging starten. Onze jongens zijn niet van de dapperste dus we gingen zitten op een afstandje van die paaltjes tussen het publiek waar de vogels waarschijnlijk wel naartoe gingen vliegen. Wat we niet hadden gezien, was dat de hele achterste ballustrade ook gebruikt kon worden om vogels te laten zitten. Wat we niet wisten, was dat de vogels zeker tien keer rakelings over onze hoofden zouden vliegen. Oeps!
Mààr wat we ook niet wisten, was dat onze zonen daar helemaal niet bang van zouden zijn. Allé zeg, als er een maltezerke hun kant op kijkt zijn ze in staat om te beginnen krijsen maar een gier die met zijn vleugels zowat langs hun haren strijkt; goh, ze knipperen nog niet eens met hun ogen. Chance!!!

Deze foto moet er ook nog bij: twee knapperds kijken naar de neushoorns.

IMG_7374.JPG

Wat je niet ziet op de foto: KAKA! MAMA KIJK HIJ DOET KAKAAA! EN KIJK DAT VARKEN EET HET OP! HIJ EET DE KAKA OP MAMA!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s