Einde grote vakantie…

Het is bijna zover, de grote vakantie zit er bijna op!

Oooh, zo jammer! Want…

 • Gedaan met regendag-bezoekjes met (mijn) vriendinnen (en hun kinderen) aan de binnenspeeltuin.
 • Gedaan met, na het ophalen van de zonen in de kinderopvang, doorrijden naar ‘Kinderboerderij Den Ast in Lichtervelde‘, door Grote Broer consequent ‘Kinderboerderij Den Ast in Nederland’ genoemd. Hij laat het graag wat exotischer klinken zeker.
  IMG_7255.JPG
 • Gedaan met spontane bezoekjes samen met oma aan de Lunch Garden met binnenspeeltuin, om er mosseltjes te smullen (oma en ik – voor de jongens frietjes met fishsticks en appelmoes) en te klimmen en klauteren (de jongens, obviously).
  IMG_7010.JPG
 • Gedaan met slapen in een tent, zomaar, omdat het kan.
 • Gedaan met namiddagjes met oma in Boudewijnpark (door beide jongens altijd Boudewijn SeaPark genoemd, maar ik weiger te plooien). En als het regent, de week erna gewoon een nieuwe poging. En nóg één! We bleven volhouden, ondergingen uitgeregende uitstapjes die eindigden in het binnen-speeltuin-gedeelte (of de Lunch Garden, zie boven) en werden uiteindelijk beloond met een namiddag waarop ze zelfs in het water konden spelen.

 • Gedaan met zondagse bezoekjes aan zee en denken: ah, we blijven nog wat langer, morgenochtend moeten de kadeetjes toch niet naar school.

Oef, we zijn er vanaf! Want…

 • Als je zo hele dagen de hort op bent, blijft het huishouden natuurlijk wel liggen. Laat ons zeggen dat er een serieuze inhaalbeweging nodig zal zijn maar ah, ik verstop me wel even in die berg strijk en niemand die mij nog vindt…
 • Vier woorden: alleen.naar.de.supermarkt. Hoera!

Conclusie: Zomervakantie 2016, je was fantàstisch! Wij nemen afscheid met een ijsje en tellen al af naar de herfstvakantie – over een goeie 8 weken.

IMG_6979.JPG

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s