Volle bak bezig met…

(de Nederlandstalige versie van ‘As we speak’;-) )

Vergaderen:
Sinds kort maak ik deel uit van de ‘Beheerraad’ van de bibliotheek van onze gemeente. (Wat natuurlijk ook deels mijn leesenthousiasme verklaart 😉 Daar hoort dus af en toe een vergaderingske bij. En op het werk spurt ik ook van de ene infovergadering naar de volgende interventieteam-meeting. Tussendoor werk ik dan wel nog wat hoor 😉

Schrijven:
Op deze blog. En lijstjes. Lijstjes lijstjes lijstjes. Tja, als je in 5 weken 3 keer op weekend gaat, kan je al eens een lijstje gebruiken, vind ik!

Reizen:
Er wordt dus ook wat ‘gereisd’ (niet dat het allemaal zo ver van huis is hoor) deze weken. Vorige week speelden we van zomervakantie op Le Chêne Gris, komend weekend trek ik met mijn oude vriendinnetjes (ik bedoel dat we al lang vriendinnen zijn, niet dat ze oud zijn natuurlijk – hoewel ik wel één van de enigen ben die nog geen 30 is. Hashtag tismaarnekeerzeggen :-p ) naar Boeschepe. En 2 weken later gaan we op familieweekend naar de omgeving van Bastogne (tips voor uitstapjes of bezigheden welkom!).

Lezen:
Alles van Liane Moriarty. Het begon met ‘Het geheim van mijn man’ (nee, het geheim is niet wat je denkt!) , toen ik erover las in de Libelle. Daarna las ik ‘Onvergetelijk’, ‘Alles voor jou’ en vorige week ‘Grote Kleine Leugens’. Stuk voor stuk (voor stuk voor stuk) prachtboeken, dus als je even zonder boeken valt (aaargh!), doe jezelf een plezier en neem er gewoon eentje van haar. Je zal het je niet beklagen! Als je niet kan kiezen, en je bent een kleutermoeder net als ik, dan stel ik voor dat je met ‘Grote Kleine Leugens begint. Nu. Allé, ge moest al bezig zijn!

Grote Kleine Leugens: Op de pittoreske basisschool Pirriwee Public eindigt het jaarlijkse ouderfeest in een chaos. Met gillende sirenes. Schreeuwende mensen. Een verbijsterde schooldirecteur. En een van de ouders: dood. Is er sprake van moord, een tragisch ongeluk of van een vreselijk ontspoorde ruzie? Wat de ouders van Pirriwee Public zullen leren is dat soms de kleinste leugens het aller gevaarlijkst zijn…

Slapen:
Veel. En goed! Wat ben ik blij dat het geen 30 graden meer is, want zo’n hitte is echt niet goed voor mijn nachtrust!

Kijken:
Op Netflix ben ik net gestart met Don’t trust the B* in appartment 23. Een specialleke aan deze serie is dat James Van der Beek ( je weet wel die hottie van Dawson’s Creek vroeger *hartjes*) meedoet als… zichzelf. Bij momenten hilarisch!

appartment

Op de antieke manier gewone televisie blijf ik natuurlijk fan van De Rechtbank – niets leuker dan je een goeie portie ergeren ‘Allé hoe is da nu toch mogelijk!’. In dezelfde categorie valt ‘Alloo en de wegpolitie’ (al vind ik dat deze afleveringen best zonder Alloo zouden kunnen). Af en toe kijk ik ook graag naar Axel Opgelicht, geen baanbrekende journalistiek maar vooral leuk om te zien als hij in een stad loopt waar ik zelf al op reis ben geweest.

 

Een gedachte over “Volle bak bezig met…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s