Een weekendje ontsnappen

Een weekendje ontsnappen. Ontsnappen van het werk, het huishouden, van mamamamamaMAMA zijn. Uitslapen. Uitgebreid ontbijten. Gewoon, een beetje samen koken, tijdschriften doorbladeren, een hapje eten, een wandelingetje doen. Klinkt dat niet zalig in je oren? Bij mij in elk geval wel.

Afgelopen weekend ging ik er voor. Samen met mijn vriendinnetjes uit het zesde middelbaar (ik ken hen al meer dan de helft van mijn leven) trok ik een weekendje naar Boeschepe. We logeerden in een koddig huisje dat we boekten via Airbnb.

huisjeWat we er deden? Eigenlijk niet veel. Of toch niet veel grote activiteiten die veel voorbereiding vergden. We maakten twee wandelingen (een van 13 km en een van 8 km – ik voel het eigenlijk wel wat in mijn kuiten!)

img_7704en – kwestie van de calorieën te compenseren – roosterden marshmallows boven de vuurput.

img_7708We hadden een enorme voorraad gezelschapsspelletjes bij maar die gingen ongebruikt terug mee in de valiezen. Geen tijd gehad. Teveel gebabbeld zeker?

Waarover we dan babbelden? Goh, eigenlijk ook over niet veel. Of misschien is het wel allemaal geheim… What happens in Boeschepe, stays in Boeschepe! 😉

In elk geval, ik keerde zondagavond volledig uitgerust en zen terug. Zodanig zen zelfs, dat Meneer er jaloers van werd en we prompt beslisten om er binnenkort sàmen een weekendje vanonder te muizen. Dus if you’ll excuse me, ik ga even wat rondgooglen waar we naartoe kunnen gaan. *droomt weg*. Tips zijn welkom!

4 gedachten over “Een weekendje ontsnappen

  1. Pingback: D-day | Broertjesmama

  2. Pingback: Weekendje Mechelen | Broertjesmama

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s