Op uitstap: naar familiepark Harry Malter

2 weken geleden trokken wij op familie-uitstap naar ‘familiepark Harry Malter’, what’s in a name, é.
Het werd een hele leuke dag. We lachten ons een kriek met stokstaartjes en met muisjes die in luchtballonnen en kerken kropen, werden door Meneer Harry Malter himself rondgereden met een treintje, en zagen een heel toffe kindvriendelijke circusvoorstelling.

De broertjes namen er hun neefje op sleeptouw…

img_7743… voeren met een bootje (let op Kleine Broer zijn gezicht, het bootje ging hem precies een paar tientallen km per uur te langzaam :D)…

img_7752… maar hét zotste moment van de dag was toch dat ritje op een KAMEEL!

Dat ging zo: Mijn kindertjes zijn geen grote dierenvrienden. Dieren in een voorleesboekje, ok, al goed en wel. Op televisie ook nog. Maar als het maltesertje van onze buren aan de leiband komt afgewandeld, komen ze achter mij aan staan. Als ze een hond horen blaffen, blijven ze stokstijf staan tot ze zeker zijn dat het beest ergens achter slot en grendel zit. En ik vergeet nooit die blik van Kleine Broer toen oma in haar tuin vertelde ‘En hebben jullie het al gehoord, er zit hier nu een hondje!’ Ze bedoelde: bij haar buren. Don’t panic, gastjes! 😀
Dus toen wij dichter bij de kamelen kwamen, zei ik casual dat ze dan op een kameel mochten rijden als ze dat wilden. Ik dacht: NO WAY José! En die twee kindertjes van mij, die knikten ‘ok’.
Dus ja, toen gingen wij maar in het rijtje gaan staan zeker. En ik dacht: van zodra die kameel hier in een straal van 5 meter rond hen komt, zetten ze beiden hun keelgat open en kunnen ze hier niet rap genoeg weg zijn. Maar ik wou natuurlijk niet zélf zeggen dat zoiets te eng zou zijn voor hen, ah ja. Positive thinking en alles.
En toen kwam die kameel en stapten zij erop, alsof ze nooit anders hadden gedaan. En die kameel reed weg. Met mijn kindertjes erop. En toen was ík het, volgens mij, die en béétje een paniekblik in de ogen kreeg.

Maar eind goed, al goed, en ze hebben nu een stoer verhaal om te vertellen.
’t Grappige is dat iedereen wel gelooft dat ze op een kameel gezeten hebben, maar er van uit gaat dat dat geen echt beest, van vlees en bloed, was! Gelukkig kon Meneer er een foto van nemen! #POIDH!

kameel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s