Weekendje Mechelen

Nadat ik thuiskwam van mijn citytrip naar Boeschepe – ja kijk, ik blijf het dus grappig vinden om dat een citytrip te noemen – kwam ik zo uitgerust en zen terug thuis dat Meneer en ik prompt beslisten om er eens samen een weekendje tussenuit te gaan.

weekendjeTypisch ons, eigenlijk: we hikken er soms eens wat lang tegenaan – het is nog maar het tweede kinderloze weekendje in onze carrière als ouders, alhoewel we na de eerste keer ervan overtuigd waren dat we dit ‘zeker nog eens zouden doen’ – maar eens we dan de knop omdraaien vliegen we er wel direct in. Om 17u03 kwam ik thuis, om 18u18 beslisten we om een weekendje te organiseren en tegen 20u04 hadden de babysits (de 4 oma’s en opa’s) al toegezegd. Jupla!

En dus gaan wij over een goede week een nachtje weg. Een blik op de kaart van België (want al te ver willen we niet rijden voor 1 nachtje) bracht ons op het idee van Mechelen, waar we beiden nog nooit geweest zijn. Of wacht, ik zou liegen: In lang vervlogen jaren toen ik nog fysica-student was zijn we wel eens in Technopolis geweest. En nog langer geleden – toen de dieren nog spraken – heb ik Planckendael ook al eens gezien. Maar op een no-kids-weekend komen die twee sowieso niet op ons to-do-lijstje, natuurlijk.

mechelenIk heb al een stadswandeling geprint – o jee, zijn wij al zo oud? Ja, wij zijn dus al zo oud…

Nu komt de aap uit de mouw: in plaats van een verslagje van wat we allemaal beleefd hebben – nuja, dat krijgen jullie ook wel nog hoor – vraag ik jullie om tips! Het hotel is al geboekt, maar als je een leuk uitje, restaurant, koffietent of activiteit weet voor ons, shoot!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s