Aftellen

Had je me enkele jaren geleden verteld dat ik een reis voor in de zomer al vóór het einde van het jaar zou boeken, ik had u zotverklaard. Misschien niet luidop, want ik ben een heel beleefd meisje hoor. Maar serieus, al die vroegboekers, ik snapte dat toch niet helemaal hoor. ’t Is nu niet dat heel Frankrijk ineens ‘vol’ zal zijn zeker, overdrijft ne keer niet hé.

Maar hoe gaat dat – een mens wordt oud, zeker? In ieder geval, twee jaar geleden boekten we in januari al onze zomervakantie en vonden dat eigenlijk zelf nog een beetje onnozel, maar we dachten nog dat dat voor 1 keer geen kwaad kon. En toen was de toon gezet, natuurlijk. Dus nu is het december 2016 en zijn er ineens al twee vakanties én een weekendje geboekt voor 2017 😮

I blame Vacansoleil met hun vroegboek-actie: als we vóór 1 december boekten, kregen we een gratis weekendje cadeau. En als iemand ‘gratis’ zegt dan flapperen mijn oren *grijns* We gaan net zoals vorig jaar naar De Schatberg en vandaar op uitstap naar Irrland – oh àl mijn geld voor iemand die een Irrland in West-Vlaanderen wil oprichten! Eens de zomervakantie geregeld was, had ik natuurlijk een beetje kortsluiting in mijn hoofd want ook in de paasvakantie willen wij er dit jaar graag op uit en dat is véél vroeger dan juli dus dan kon ik die toch beter ineens ook regelen? Right?

venetieEn zo komt het dat wij nu al kunnen aftellen naar onze trip naar daar-waar-we-al-zó-lang-eens-naartoe-willen: Venetië (l)

ven-gidsWant Venetië kan in deze lijst toch echt niet ontbreken.

Een gedachte over “Aftellen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s